HomeProduseLaptopuriZenbook S13 OLED (UX5304): 3 motive să rămâi conectat chiar și în vacanță
Zenbook S 13 OLED UX5304 Basalt Gray

Zenbook S13 OLED (UX5304): 3 motive să rămâi conectat chiar și în vacanță

Laptopurile sunt printre cele mai răspândite instrumente de lucru în lumea modernă, dar cine spune că ele trebuie să-și piardă utilitatea după expirarea orelor de program? De ce nu ar fi un laptop companionul ideal și pentru vacanță, nu doar pentru lungile luni de activitate productivă dintr-un an? ASUS nu doar că și-a pus aceste întrebări, dar a și răspuns la ele, și într-o manieră cât se poate de concludentă. Echipele de ingineri și cele de design ale companiei au  reușit să creeze un companion elegant și puternic pentru cei cu un stil de viață ocupat.

Laptop Zenbook S 13 OLED (UX5304)

Laptop Zenbook S 13 OLED (UX5304)

Zenbook  S 13 OLED (UX5304) este unul dintre cele mai subțiri laptopuri ultra-portabil cu OLED din lume și vine echipat cu un procesor Intel Core™ eficient de generația a 13-a și un superb ecran OLED HDR cu rezoluție 2,8K, format 16:10 și o diagonală de 13,3 inchi. La asta se adaugă beneficiul unei greutăți de numai 1 kg și al unei grosimi de doar 1 cm, ceea ce face din acest laptop companionul ideal pentru orice activitate, indiferent dacă este vorba de aplicații productive sau programe de divertisment pentru timpul liber.

Întrucât sezonul vacanțelor este deja aici, îți propunem acest laptop și pentru timpul pe care  îl vei petrece în afara biroului. Și iată și argumentele!

1. Autonomie de invidiat

Cu bateria sa de mare capacitate, care poate rezista până la 14 ore, Zenbook S 13 OLED (UX5304) are nevoie de mai puține drumuri până la priză atunci când ești în deplasare. Iar atunci când este timpul pentru o reîncărcare, tehnologia de încărcare rapidă poate duce bateria de 63 Wh la 70% din capacitate în doar 49 de minute și nu este nevoie să întrerupi ceea ce făceai cu el.

2. Ecran OLED HDR superb  

Laptop Zenbook S 13 OLED (UX5304)

Laptop Zenbook S 13 OLED (UX5304)

Cu o diagonală de 13,3 inchi și o rezoluție 2880 x 1800 pixeli, superbul ecran OLED HDR al acestui laptop oferă un format spațios 16:10, un tip de răspuns excelent de 0,2 ms, o luminozitate maximă de 550 niți și o acoperire în proporție de 100% a gamutului de culoare cinematografic DCI-P3. Cu o valoare ridicată de 85% a raportului ecran corp, acest ecran face parte din noua serie ASUS Lumina OLED, care oferă mai multă precizie, adaptabilitate și fiabilitate decât alte ecrane OLED. Acest tip de ecrane reprezintă alegerea supremă pentru profesioniștii, jucătorii și pasionații de divertisment care cer tot ce este mai bun.

Aceste ecrane OLED redau culori deosebit de vii, sunt validate Pantone și au o certificare VESA DisplayHDR™ True Black.  Precizia excepțională a culorilor Delta E < 1 le face perfecte pentru orice sarcină. Atunci când alegi un laptop echipat cu un afișaj ASUS Lumina OLED, te vei bucura de cea mai bună experiență vizuală posibilă, alături de servicii adaptive, precum personalizarea culorilor, economisirea energiei și redarea video mai clară.

3. Arma secretă: Portabilitatea

Laptop Zenbook S 13 OLED (UX5304)

Laptop Zenbook S 13 OLED (UX5304)

Multe laptopuri oferă performanțe bune, dar puține o fac într-un format portabil, pe care să îl poți purta după tine oriunde. Designul ingenios al carcasei reduce grosimea acestui laptop la doar 1 cm, iar greutatea de numai 1 kg este perfectă pentru un stil de viață mobil. Formatul compact este rezultatul prelucrării CNC, care permite utilizarea eficientă a spațiului disponibil în carcasă pentru componente.

Inginerii ASUS au folosit un proces special pentru a transforma capacul din aluminiu într-un aluminiu ceramic cu plasmă, o exclusivitate ASUS. Acest proces are drept rezultat o rezistență sporită la uzură, protecție împotriva coroziunii, gestionare termică optimă, precum și o duritate și o durată de viață îmbunătățite.

Toate atu-urile enumerate mai sus fac din Zenbook S13 OLED (UX5304)  un companion ideal pentru întreaga ta viață, fie ea profesională sau absolut privată. Vei găsi foarte rar un laptop care să se preteze atât de bine la munca de birou, dar și la distracția din vacanță. Profită acum!

Vezi oferta online

RECOMANDARE: Urmărește prezentarea video a laptopului Zenbook S13 OLED (UX5304)