HomeProduseLaptopuriASUS Zenbook 15 OLED (UM3504), un laptop premium pentru mobilitate
ASUS Zenbook 15 OLED UM3504

ASUS Zenbook 15 OLED (UM3504), un laptop premium pentru mobilitate

Zenbook 15 OLED este un laptop premium subțire și ușor, integrând un ecran de 15.6 inchi OLED NanoEdge. Panoul acestuia oferă o rată de reîmprospătare de 120Hz și o rezoluție 2.8K. Din interiorul șasiului metalic, procesorul AMD Ryzen 7 7735U și grafica integrată AMD Radeon furnizează puterea necesară și suficientă în majoritatea sarcinilor office.

Design sobru, finisaje premium

Noul design de la ASUS, denumit de către aceștia ZenDesign, are un aer mult mai modern sau chiar futuristic. Design-ul include capacul de aluminiu tratat cu un material ceramic și din noile elemente ce reflectă lumină, oferind un aspect cu adevărat premium. Dispozitivul vine în două culori: Basalt Gray și Ponder Blue.

Ecranul OLED reproduce culorile cu o mare acuratețe

Display-ul OLED, cu o rată de reîmprospătare de 120Hz și un gamut de culoare 100% DCI-P3, redă culori pre-calibrate din fabrică. Având o rată de reîmprospătare de 120Hz, toate animațiile precum scrolling-ul de pe ecran, efectele grafice dinamice sau filmele sunt redate cât se poate fluid. Cu ajutorul ASUS Blended poți schimba cu ușurință între modurile sRGB, Adobe RGB sau DCI-P3. De asemenea, ecranul are certificare VESA DisplayHDR TRUE BLACK, oferind un negru pur, contrast înalt și vizibilitate în zone întunecate. Ecranul OLED este de asemenea capabil de a bloca toate luminile albastre ce pot dăuna ochilor cu lungimi de undă cuprinse între 420nm și 460nm.

Pregătit să învingi orice sarcină

Zenbook 15 OLED este construit pentru a oferi performanțe remarcabile, cu până la cel mai recent procesor AMD Ryzen 7 7735U, până la 32 GB de memorie RAM rapidă și grafică AMD Radeon, astfel încât vei putea trece cu brio peste orice sarcină de lucru sau divertisment, oriunde ai merge. SSD-ul său ultra-rapid – de până la 1 TB PCIe 4.0 – asigură timpi de pornire rapizi și încărcarea instantanee a aplicațiilor. Bateria de 67 Wh permite o autonomie incredibilă de până la 13 ore în mișcare și poate fi încărcată rapid până la un nivel de încărcare de 60% în aproximativ 49 de minute.

Te vei putea bucura și de conexiuni WiFi 6 rapide și fiabile, îmbunătățite în ceea ce privește viteza, stabilitatea și acoperirea prin tehnologiile și funcțiile software exclusive de reglaj fin ASUS WiFi Master Premium. Prin intermediul aplicației MyASUS, utilizatorii pot activa WiFi SmartConnect, care se conectează automat la cel mai bun semnal WiFi și la hotspoturile mobile cunoscute, sau pot utiliza TaskFirst pentru a selecta sarcinile cărora doresc să le acorde prioritate pentru accesul la internet.

Vezi clipul de mai jos cu ASUS Zenbook 15 OLED