HomeProduseLaptopuriVIDEO: Zenbook S 13 OLED UX5304 – profil subțire, look aparte, autonomie pentru o zi de lucru
Laptopul ASUS Zenbook S 13 OLED UX5304

VIDEO: Zenbook S 13 OLED UX5304 – profil subțire, look aparte, autonomie pentru o zi de lucru

Laptopul Zenbook S 13 OLED UX5304 marchează 12 ani de evoluție Zenbook, primul model din această gamă – UX31 – datând din 2011. În prezentarea de la finalul articolului le poți vedea pe amândouă, descoperind cât de compact e laptopul de azi. Are un profil de doar 1 cm și cântărește numai 1 kg.

VEZI OFERTA ONLINE VEZI OFERTA #2 VEZI OFERTA #3

Practic, e cel mai portabil laptop Zenbook care e și puternic și care oferă o autonomie de până la 14 ore. E certificat Intel Evo și dispune de puterea unui procesor până la Intel Core i7-1355U din generația a 13-a. Poate avea 16 sau 32 GB de memorie RAM LPDDR5 integrată și o stocare pe SSD PCIe 4.0 x4 cu capacitate de 1TB.

Conectică incredibilă pentru acest format subțire

UX5304 oferă un set complet de porturi pentru toate conexiunile uzuale și o baterie de 63 Wați oră cu autonomie foarte bună în deplasări. Are un port USB 3.2 Gen 2 tip A, două USB-C cu Thunderbolt 4, o ieșire video HDMI 2.1 și un combo Audio Jack. Dotarea include Wi-Fi 6E Dual band și Bluetooth 5.

Laptopul ASUS Zenbook S 13 OLED UX5304

Laptopul ASUS Zenbook S 13 OLED UX5304

Adaptorul de 65W este miniatural și poate fi folosit cu oricare din cele 2 porturi USB-C pentru a extinde autonomia oricum foarte mare, până la 14 ore în redare video. În teste am putut simula scenariul Modern Office din PCMark 10 pentru 12 ore și jumătate.

Dacă obișnuiești să participi la videoconferințe atunci când călătorești, camera FHD cu infrarosu și cu mai multe tehnologii AI îți oferă calitate și claritate pentru imagini, alături de un sunet cu zgomotul din fondul atenuat. Are și suport pentru Windows Hello, deci te vei putea autentifica rapid în Windows prin scanarea feței.

Sistem audio e certificat Harman Kardon, oferind un sunet captivant Dolby Atmos, iar amplificatorul inteligent combinat cu tehnologia ASUS Audio Booster permite un volum puternic.

Un excelent ecran ASUS Lumina OLED

Zenbook S 13 OLED integrează un ecran ASUS Lumina OLED. Această titulatură atestă caracteristici de top, depășind nivelul celor OLED tradiționale, cu o acuratețe mai bună, un răspuns mai rapid și fiabilitate mai ridicată. Concret, avem validare Pantone, certificare Dolby Vision și VESA DisplayHDR™ True Black 500. Aceste ecrane sunt calibrate din fabrică cu Delta E < 1 pentru a oferi o acuratețe sporită în redarea culorilor.

Raportul ecranului este de 16:10, iar rezoluția e 2.8K, chiar mai mare decât ai avea nevoie la această diagonală. Timpul de răspuns de 0,2ms conduce la fluiditatea mișcărilor dinamice redate. Fiind un ecran OLED, înseamnă cu emisiile de lumină albastră sunt cu până la 70% mai reduse, asigurând confortul ochilor tăi.

Un material nou, Plasma Ceramic Aluminum

Modelul în culoarea Basalt Gray dispune de un material nou deosebit, se numește Plasma Ceramic Aluminum, care-i conferă aluminiului de pe capac proprietăți ceramice. Procesul tehnologic care a condus la acest rezultat are un impact redus asupra mediului. Această acoperire sporește rezistența la uzură, protecția împotriva coroziunii, managementul termic, duritatea și durata de viață, conferindu-i un aspect natural. La atingere simți că ar fi ca din piatră.

Laptopul ASUS Zenbook S 13 OLED UX5304 în culoarea Basalt Gray

Laptopul ASUS Zenbook S 13 OLED UX5304 în culoarea Basalt Gray

Pe lângă feeling, avem și o duritate certificată după criterii militare, laptopul trecând cu brio  cele 12 metode de testare ale standardului 810H.

Cel mai ecologic Zenbook

Laptopul a fost proiectat cu gândul la mediu, folosind metale și materiale plastice reciclate, iar ambalajele sustenabile sunt certificate FSC™.  UX5304 depășește cerințele ENERGY STAR® cu un consum de electricitate mai mic cu până la 43% comparativ cu nivelul standardului.

UX5304 e disponibil în România, urmează linkurile de mai jos pentru oferte.

VEZI OFERTA ONLINE VEZI OFERTA #2 VEZI OFERTA #3

Urmărește prezentarea video Zenbook S 13 OLED