HomeProduseLaptopuriZenBook Flip S13 OLED (UX371) îți aduce o sală de cinema chiar la tine acasă
ZenBook Flip S13 OLED (UX371)

ZenBook Flip S13 OLED (UX371) îți aduce o sală de cinema chiar la tine acasă

Cinefilii pasionați și abonații la servicii de streaming au probabil un televizor frumos sau poate chiar un home cinema cu care să se bucure de tot conținutul lor preferat. Totuși, nu poți pune un home cinema într-un rucsac și chiar și acasă nu este practic să ai câte un televizor peste tot, dacă trebuie să faci diverse treburi casnice sau pur și simplu să stai pe verandă.

ZenBook Flip S13 OLED îmbină confortul și tehnologia unui ultrabook convertibil de lux de înaltă clasă cu un ecran OLED uimitor și difuzoare puternice, astfel încât să ai la dispoziție propriul cinematograf personal oriunde și oricând.

Vedeta spectacolului este ecranul tactil OLED 4K și nuanțele sale luminoase, intense și contrastul spectaculos. Acesta are o certificare DisplayHDR 500 True Black, ceea ce înseamnă că în cele mai recente filme și emisiuni afișează corect toate culorile și iluminarea lor îmbunătățită. Culorile vii ale ecranului acoperă 100 % din spațiul larg de culoare DCI-P3, iar acuratețea culorilor validată de PANTONE înseamnă că filmele, emisiunile și transmisiunile sportive de pe UX371 sunt prezentate exact așa cum au intenționat creatorii lor. Tot acest conținut va fi lipsit de neclarități de mișcare care distrag atenția, datorită timpului de răspuns aproape zero al pixelilor OLED.

RECOMANDARE: Treci în revistă cele 10 motive să alegi un ecran OLED

Tehnologia OLED aduce beneficii suplimentare pentru cinefili. Volumul de culoare al afișajului rămâne consecvent indiferent dacă luminozitatea sa este maximă sau redusă, ceea ce înseamnă că imaginea de ansamblu va arăta la fel într-o cafenea luminoasă ca și într-un dormitor întunecat. Emisiile scăzute de lumină albastră certificate de TÜV Rheinland ajută la reducerea oboselii ochilor în timpul sesiunilor de streaming care durează ore întregi și îți păstrează ritmul circadian, astfel încât să te poți bucura de un somn ușor după aceea.

Fiind un convertibil cu o balama de 360°, ZenBook Flip S13 OLED este comoditatea întruchipată. Pliază complet aparatul și ține-l ca pe orice tabletă. Întoarce-l pe jumătate sau fă un cort cu el. Se poate sprijini pe orice suprafață și poți să înclini ecranul exact așa cum trebuie pentru o experiență de vizionare perfectă, fie că ești în bucătărie la gătit, la masa de la terasă sau într-un colț liniștit pentru lectură. Deoarece ecranele OLED au unghiuri de vizualizare aproape perfecte, poți fi sigur că prietenii sau familia care doresc să împărtășească conținutul tău se vor bucura de aceeași experiență de divertisment de înaltă fidelitate.

ZenBook Flip S13 OLED este realizat cu o atenție deosebită la detalii. Finisajele rafinate Jade Black sau Red Copper tăiate cu diamantul fac o impresie izbitoare atunci când deschizi capacul pentru a arăta ecranul OLED.

O balama ErgoLift ridică ușor tastatura pentru confort în modul laptop standard. Tastele în sine se întind pe toată lățimea carcasei, iar touchpad-ul mare încorporează NumberPad 2.0 pentru o introducere ușoară a datelor atunci când este timpul să vă apucați de lucru. Exploziile, dialogurile și coloanele sonore puternice prind viață datorită unui sistem de difuzoare reglat în colaborare cu audiofilii de la Harman/Kardon.

Un procesor quad-core Intel Core i7-1165G7 cu grafică integrată Intel Iris Xe de ultimă generație, unități de stocare NVMe de până la 1TB și până la 16 GB de memorie îl fac pe ZenBook Flip S un adevărat motor de productivitate. Suportul WiFi 6 dual-band îți asigură transmiterea cu ușurință a videoclipurilor 4K HDR fără întreruperi. Bateria poate oferi până la 15 ore de funcționare în condiții de utilizare mixtă și se va reîncărca rapid de la 0 la 60 % în doar 49 de minute. Toată această productivitate și divertisment se află într-un pachet care cântărește doar 1,2 kg și măsoară doar 12 mm – 14 mm de la cel mai subțire la cel mai gros punct.

Specificațiile lui ZenBook Flip S UX371EA-XH77T

  • CPU: Intel Core i7-1165G7
  • Ecran: 13,3 inchi UHD, 100% DCI-P3, PANTONE Validated
  • Memorie: 16 GB LPDDR4X
  • Stocare: SSD 1 TB
  • Rețelistică: Wi-Fi 6
  • Bluetooth: 5.0
  • Conectivitate: 2 x Thunderbolt 4, 1 x USB 3.2 Gen 1 Type-A, 1 x HDMI 1.4, cititor de carduri MicroSD
  • Baterie: 67 Wh
  • Dimensiuni: 305 x 211 x 11,9~13,9 mm
  • Greutate: 1,2 kg

VEZI OFERTA ONLINE