HomeStiriLansariROG Phone 5s PRO propulsează jocurile mobile în următoarea dimensiune
ROG Phone 5s Pro

ROG Phone 5s PRO propulsează jocurile mobile în următoarea dimensiune

Puternicul smartphone de gaming ROG Phone 5s PRO este motorizat de cea mai recentă platformă mobilă Qualcomm Snapdragon 888+ 5G, propulsând în următoarea dimensiune experiența ta de joc mobilă. Cu o rată de eșantionare tactilă nativă de 360 Hz incredibil de receptivă, ecranul de 144 Hz / 1 ms îți oferă cea mai fluidă experiență de vizualizare de până acum. Telefonul include o baterie monstruoasă de 6000 mAh, comenzi de joc AirTrigger 5 și sistemul iconic audio GameFX.

Platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 888+ 5G oferă performanțe sporite și viteză de neegalat,  care a ajuns acum la 3 GHz, performanța CPU-ului fiind îmbunătățită cu 25 % pentru o putere de procesare mobilă fără egal.

Sistemul de răcire GameCool 5 de pe ROG Phone 5s are o structură termică optimă, care prezintă un CPU centrat, cu bateria împărțită în două părți, câte una situată de fiecare parte a CPU-ului. Astfel, se asigură transferul simultan al căldurii generată de CPU către toate marginile și colțurile șasiului pentru o eficiență termică mai mare, ceea ce duce la o scădere incredibilă cu 10 °C a temperaturii CPU-ului.

Imaginile de o calitate supremă sunt îmbunătățite și mai mult cu o acuratețe a culorilor de top la nivel mondial și cu tehnologia HDR8 mereu activă, care îmbunătățește imaginile non-HDR, împreună cu un ecran protejat de cea mai rezistentă sticlă Corning Gorilla Glass Victus™ din toate timpurile. ROG Phone 5s este construit pentru a rezista – și construit pentru a câștiga.