HomeProduseLaptopuriLaptopul convertibil ZenBook Flip 15 face makeover instantaneu
Laptop ASUS ZenBook Flip UX563FD

Laptopul convertibil ZenBook Flip 15 face makeover instantaneu

Dacă ți-a plăcut vreodată ideea de a avea un laptop convertibil, care se poate transforma instantaneu și în tabletă – un fel de makeover, trebuie să știi că ASUS a adus în România modelul ZenBook Flip 15, în două variante de echipare, ambele cu eleganta, sofisticata și futuristica interactivitate ScreenPad 2.0 și un ecran validat PANTONE ce poate fi rotit la 360°.

Cele două variante de echipare diferă destul de semnificativ, cea mai evidentă diferență fiind ecranul NanoEdge, care în varianta superioară este unul la rezoluție 4K UHD, în vreme ce soluția mai ieftină oferă un ecran la fel de spectaculos, dar la rezoluție Full HD. Cele patru margini ultra-subțiri fac din ZenBook Flip 15 un sistem extra compact, cu un raport ecran-carcasă extraordinar, de 90%, și vei beneficia de acest avantaj în oricare variantă de echipare ai alege.

Modelul superior este echipat cu varianta Max-Q a plăcii grafice NVIDIA GeForce GTX 1050. Max-Q aduce sporuri semnificative de eficiență în funcționare, cu efectul unui consum energetic redus, care duce la mai puțină căldură emisă de placa grafică și, implicit, la un zgomot semnificativ diminuat al sistemului de răcire, care nu mai este atât de solicitat.

VEZI OFERTA ONLINE

Ecranul ScreenPad 2.0 face diferența

Dincolo de configurația hardware, în sine destul de seducătoare, ZenBook Flip 15 vine cu un alt element de o incontestabilă atractivitate, ScreenPad 2.0, care este un ecran de control tactil LCD de 5,65 inchi evoluat integrat în touchpad. Acesta este compatibil cu un număr mare de aplicații și are rolul de a supra-accelera productivitatea și a-ți oferi numeroase posibilități creative. Interfața intuitivă, similară celor întâlnite pe smartphone-uri, îți permite să administrezi cu ușurință sarcinile de lucru și să îți creezi propriul flux productiv.

Beneficiezi de accesul la o serie întreagă de aplicații ASUS foarte utile ce îți pot îmbunătăți eficiența de lucru, inclusiv:

  • Tastele de Acces Rapid (Quick Key) – pentru automatizarea printr-o singură apăsare de buton a secvențelor complexe de comenzi de pe tastatură
  • Scriere de Mână (Handwriting)
  • Taste Numerice (Number Key)
  • Expert Office

Cu ScreenPad vei putea lansa un clip video sau o fereastră de conversații – sau numeroase alte aplicații – direct pe ecranul din touchpad pentru a beneficia de spațiu suplimentar oriunde te-ai afla și fără a-ți întrerupe munca pe ecranul principal. Aplicațiile precum Evernote și Spotify vor funcționa perfect pe acest afișaj secundar instantaneu, fără a necesita o versiune specific dezvoltată pentru ScreenPad.

Imagini uimitoare

Ecranul 4K UHD NanoEdge implementat în versiunea superioară a modelului ZenBook Flip 15 este cu adevărat extraordinar, oferind un nivel excelent al detaliilor și culori luminoase și puternice pentru imagini mult mai realiste, acoperind 100 % spațiul de culoare sRGB. Este de-a dreptul extraordinar pentru utilizare zilnică, fiind validat PANTONE și oferind calibrarea din fabrică a culorilor pentru o acuratețe ridicată, făcând din acest sistem soluția ideală pentru profesioniștii din segmentul graficii.

Soluția grafică dedicată GeForce GTX 1050 Max-Q implementată modelului ZenBook Flip 15 utilizează arhitectura NVIDIA Pascal pentru a-ți oferi performanțe la nivel de desktop într-un sistem laptop. Cu ajutorul memoriei sale video dedicate, ZenBook Flip 15 oferă vitezele deosebit de cursive de care ai nevoie pentru a-ți duce la îndeplinire orice sarcină de utilizare din segmentul creativ – cum ar fi randarea video, editarea foto sau modelarea 3D.

Ergonomie de nivelul următor

Balamaua ErgoLift cu deschidere la 360° instalată pe ZenBook Flip 15 oferă o funcționare deosebit de cursivă, menținând ecranul într-o poziție sigură indiferent de unghi. Aceasta balama inovativă dispune de un mecanism cu acțiune dublă ce ridică și ajustează poziția tastaturii pentru a beneficia de condiții optime de utilizare, atunci când ecranul este deschis la un unghi de peste 135°. Pentru a asigura o fiabilitate maximă, balamaua ErgoLift este testată intensiv, rezistând la circa 20.000 de cicluri închidere-deschidere, astfel încât nu va trebui să îți  faci vreodată griji în ceea ce privește durabilitatea acesteia. În plus, dincolo de poziționarea mai comodă a tastaturii, ErgoLift contribuie și la o răcire mai eficientă a sistemului oferind un spațiu de ventilație suplimentar pentru momentele în care laptopul funcționează la parametri maximi.

ZenBook Flip 15 este echipat cu o tastatură iluminată de dimensiuni complete, cu un design foarte compact, ce oferă o experiență de utilizare absolut superbă în orice condiții de iluminare. Este o adevărată capodoperă ergonomică, cu o cursă a tastelor de 1,4 mm, perfect optimizată pentru confort. Touchpad-ul a fost special proiectat pentru a oferi un maxim de confort și precizie, dispunând de un finisaj de sticlă pentru control superior. Acesta dispune și de tehnologie de respingere a apăsărilor false și suportă gesturi efectuate cu mai multe degete, dar și scrierea de mână.

De asemenea, cu ajutorul lui ZenBook Flip 15 și al Windows Hello, fața ta devine parola de autentificare! Camera frontală cu infraroșii (IR) îți va recunoaște fața în doar câteva secunde și îți va permite să te autentifici foarte rapid și sigur.

Un set extins de opțiuni de conectivitate foarte performante ajută ZenBook Flip 15 să îți ofere un nivel ridicat de flexibilitate și versatilitate în utilizare, indiferent dacă te afli la birou sau călătorești. Soluția Intel Wi-Fi 6 cu Gig+ (802.11ax) integrată îți oferă viteze de transfer de date echivalente interfețelor standard – dar fără fire!

Pentru a putea echipa modelul ZenBook Flip 15 cu un sistem sonor de neegalat, echipa ASUS Golden Ear a conlucrat cu specialiștii în sisteme dedicate audiofililor de la Harman Kardon, rezultatul fiind cea mai nouă generație de tehnologie audio ASUS SonicMaster Premium. Rezultatele sunt extraordinare. ZenBook Flip 15 dispune de două difuzoare stereo de calitate înaltă și efecte de sunet surround pentru o experiență audio de calitate cinematografică. Un amplificator inteligent special asigură un nivel maxim de volum cu distorsiuni minime pentru a genera un sunet clar și puternic. Odată ce l-ai încercat, suntem convinși că vei avea aceiași opinie ca și noi: ZenBook Flip 15 oferă cel mai incredibil sunet pe care l-ai auzit vreodată în cazul unui laptop convertibil.