HomeProduseLaptopuriZenBook 13 UX325 OLED: un laptop compact, dar puternic
ZenBook 13 OLED UX325

ZenBook 13 UX325 OLED: un laptop compact, dar puternic

Laptopul ZenBook UX325 OLED ne dovedește încă o dată că esențele tari se păstrează în recipiente mici. Unul dintre cele mai compacte ultra-portabile se mândrește cu o carcasă metalică cu design premium – Pine Gray ori Lilac Mist, însă în interior a comprimat tot hardware-ul necesar în 2021 pentru a soluționa exemplar task-urile digitale de la birou, domiciliu și mai ales din deplasările turistice ori în interes de serviciu.

Grosimea lui nu depășește 13,9 mm, iar greutatea de doar 1,14 kg îi permite să se strecoare chiar și într-o geantă de damă. În pachetul său, cumpărătorul va găsi de altfel o husă plic în care îl poate transporta în siguranță înafara biroului. UX325 OLED te invită să lucrezi în aer liber, la o terasă sau chiar într-o zonă de litoral ori picnic. Autonomia sa urcă până la 13 ore, iar la nevoie se poate încărca rapid cu un adaptor USB-C, chiar și cel de telefon. Încărcătorul său din cutie este unul de 65W, fiind cât podul palmei de mare.

Revenind la hardware, ZenBook 13 OLED se bazează pe un procesor ce urcă în gamă până la Intel Core i7-1165G7, capacitatea RAM poate ajunge la 16 GB, iar stocarea amplă de 1 TB pe SSD se va dovedi suficientă pentru orice nevoi. Placa grafică integrată este de generație nouă, fiind vorba de Iris Xe, care va reda imagini incredibile pe ecranul OLED de 13 inchi.

Despre avantajele panoului OLED poți citi pe larg în acest articol, dar pe scurt, află că este cel mai bun ecran disponibil în prezent pe laptopuri, cu un contrast superior, nuanțe vii, claritate la superlativ, culori fidele indiferent de nivelul de luminozitate. Mai mult, este prietenos cu vederea ta, căci emite cu până la 70% mai puțină lumină albastră nocivă comparativ cu un LCD.

Din fericire, ASUS aduce o multitudine de configurații pentru fiecare serie de laptop. Prin urmare, accesează linkul de mai jos pentru a identifica modelul UX325 optim pentru activitatea ta și în bugetul pe care i l-ai alocat.

VEZI OFERTA ONLINE