HomeProduseLaptopuriLaptop la 1200 de lei cu mouse cadou!? Alege 14 sau 15 inchi
Doua laptopuri prietenoase cu bugetul tau

Laptop la 1200 de lei cu mouse cadou!? Alege 14 sau 15 inchi

Un weekend pe litoralul românesc sau un laptop nou pentru începerea școlii? Oricât de mare ar fi chemarea la o baie în valurile mării, parcă te-am pus pe gânduri, nu? Încă un laptop în casă nu ar strica, mai ales dacă juniorul se pregătește pentru începerea școlii sau nu mai vrei să-ți împarți notebook-ul cu partenerul.

Două modele ASUS concurează la titlul „un laptop pentru toți”. Oricare ar fi alegerea, primești și un mouse cadou în cadrul promoției organizate de PCGarage.ro.

Laptopul X509 premiat iF Design

Laptopul X509 premiat iF Design

Prima opțiune este ASUS X509MA, o configurație cu un ecran tradițional de 15,6″, un procesor entry-level Intel Celeron N4020, 4GB memorie RAM și stocare pe SSD M.2 PCIe de 256GB. Evident, nu este un laptop de top sau pentru gaming, dar poate satisface cerințele uzuale în școala online, navigarea pe Internet și comunicarea online. Pentru conectarea la net dispune de o conexiune WiFi 5 (ac).

VEZI OFERTA ONLINE

Accesibil pentru majoritatea buzunarelor este și modelul ASUS X415MA. Diferența majoră este ecranul. Are 14 inchi, dar rezoluția este Full HD, iar luminozitate – ceva mai ridicată comparativ cu prima ofertă. Totodată, el cântărește doar 1,5Kg.

VEZI OFERTA ONLINE

Ambele laptopuri au cititor pentru cardurile de memorie MicroSD – uzuale în telefoanele mobile – și au tastatură cu iluminare LED. Bateriile sunt similare, autonomia putând fi ceva mai mare în cazul configurației de 14 inchi. Laptopurile beneficiază de garanție pe durata a 2 ani, ASUS oferind și pentru baterie o garanție de 12 luni.

Tu pe care l-ai alege? Indiferent de opțiunea de achiziție, nu uita de cadou: vei primi un mouse optic cu fir.