HomeProduseLaptopuriRecomandarea săptămânii: ZenBook 14 UM425
ASUS ZenBook 14

Recomandarea săptămânii: ZenBook 14 UM425

ZenBook 14 UM425 este un laptop de 14 inchi, bazat pe procesoarele AMD Ryzen, cu baterie de mare capacitate, ecran NanoEdge și un set cuprinzător de porturi I/O. Poate fi întâlnit în finisajele: Pine Grey și Lilac Mist, iar în ofertele de mai jos puteți compara toate configurațiile disponibile pe piața locală.

Conceput pentru portabilitate fără efort, UM425 are o carcasă integral metalică, elegantă și compactă, ce are o grosime de numai 14,3 mm. Laptopul este incredibil de eficient energetic, având o autonomie uimitoare de până la 22 de ore pentru o singură încărcare, fapt ce înseamnă că adaptorul poate fi lăsat acasă în multe călătorii pentru a minimiza greutatea și volumul bagajelor.

UM425 este cel mai subțire laptop din lume din clasa sa, bazat pe procesoare AMD. Cu toate acestea, include porturi HDMI și USB Type-A, două porturi USB Type-C de mare viteză și cititor de carduri microSD pentru transferul facil al datelor mobile.

UM425 valorifică puterea procesoarelor mobile AMD Ryzen 4000 și 5000. Memoria RAM este rapidă, cu capacități de până la 16GB, pentru a ajuta utilizatorii să treacă rapid prin sarcinile zilnice.

Laptopul are stocare pe SSD-uri PCIe 3.0 x2 de până la 1TB pentru a asigura timpi rapizi de inițializare, încărcarea aproape instant a aplicațiilor și include conectivitate wireless WiFi 6 ultra-rapidă.

VEZI OFERTA ESHOP VEZI OFERTA #2 VEZI OFERTA #3 VEZI OFERTA #4

Toate modelele din ofertele de mai sus sunt dotate o tastatură ergonomică având și un set suplimentar de taste funcționale utile în partea dreaptă. Pentru un confort maxim de tastare, balamaua ErgoLift, prelucrată cu precizie, înclină automat tastatura la unghiul optim de tastare atunci când capacul este deschis. Această acțiune creează spațiu sub laptop pentru un flux de aer suplimentar.

Camera integrată cu infraroșu (IR) de pe rama superioară facilitează autentificarea facială cu Windows Hello. Aceasta funcționează și în condiții de iluminare slabă.