HomeProduseLaptopuriPuternic și eficient, VivoBook S531 e o pată de culoare în tot ceea ce faci

Puternic și eficient, VivoBook S531 e o pată de culoare în tot ceea ce faci

Seria VivoBook este foarte apreciată de utilizatori grație modului în care integrează elemente de succes apărute pe alte game mai scumpe. Forma fluidă, profilul subțire, îngustat spre margine, alături de ecranele NanoEdge și balamaua ErgoLift sunt elementele care valorifică potențialul unui sistem hardware solid și fiabil. VivoBook S15 oferă o serie întreagă de funcții special concepute pentru productivitate pe durata întregii zile.

  • Un set larg de culori și nuanțe

Seriile de laptopuri VivoBook sunt disponibile în România într-o mulțime de nuanțe dinamice, în ton cu tendințele din modă. Accentele laterale mate, ce au rolul de a bloca reflexia culorilor, îi conferă un aspect zvelt, iar alte elemente de design includ protecții ale grilelor de aerisire și ale difuzoarelor.

  • Deschidere mai ușoară cu balamaua ErgoLift

VivoBook S15 integrează o balama ErgoLift ce deschide un întreg univers al productivității. Balamaua sa de înaltă precizie ErgoLift oferă o acțiune duală, deosebit de cursivă, ce menține ecranul într-o poziție sigură, indiferent de unghi și împinge ușor tastatura în sus, la un unghi de 3 grade, pentru a va oferi o poziție perfectă de tastare de fiecare dată.

  • Ecran NanoEdge – margini ultra-subțiri

ASUS valorifică foarte bine suprafața interioară a capacului, mărind suprafața utilă, disponibilă utilizatorului. Designul ecranului NanoEdge îi permite modelului VivoBook S15 să beneficieze de un afișaj cu margini subțiri, cu imagini foarte realiste, perfecte pentru productivitate sau divertisment.

Vezi ofertele eMAG Vezi ofertele PCGarage

  • Conexiuni Wi-Fi mai rapide și mai stabile

ASUS VivoBook S15 este compatibil cu cele mai recente standarde Wi-Fi. Tehnologia Intel Wi Fi 6 cu Gig+ (802.11ax) oferă viteze foarte ridicate de conectare la rețea pentru transferul de fișiere de dimensiuni mari, jocuri online și conversații video deosebit de cursive. Portabilul este pregătit pentru viitor, astfel indiferent că te afli într-un restaurant sau într-un aeroport, VivoBook va ști să utilizeze cele mai rapide standarde disponibile.

  • Fără grija autonomiei

Numeroasele optimizări energetice au crescut autonomia portabilului pentru a acoperi chiar și zilele mai aglomerate. Iar dacă ai uitat să reîncarci laptopul, ASUS oferă o funcție rapidă prin care puteți aduce la 60% nivelul bateriei în numai 49 de minute.