HomeProduseTelefoaneVideo Unboxing cu puternicul ASUS Zenfone 10
Zenfone 10

Video Unboxing cu puternicul ASUS Zenfone 10

ASUS Zenfone 10, lansat la sfârșitul lunii iunie, este cea mai recentă generație a seriei Zenfone, cu un ecran de 5,9 inchi ce redefinește așteptările privind telefoanele inteligente compacte. Dispozitivul are în componență platforma mobilă Snapdragon 8 Gen 2 împreună cu cele mai recente tehnologii de memorie LPDDR5X și ROM UFS 4.0 pentru cea mai bună performanță.

De asemenea, durata de viață a bateriei a fost mărită cu aproape 13% fără nicio modificare a capacității acumulatorului. ASUS a adăugat încărcarea wireless comodă, compatibilă cu Qi. Ecranul AMOLED avansat cu rată de reîmprospătare de până la 144 Hz al lui Zenfone 10 redă culori ultra vii în orice condiții, iar imaginile sunt îmbunătățite și mai mult în colaborare cu Pixelworks, companie de top în domeniul procesării vizuale.

Noul sistem foto-video al lui Zenfone 10

Sistemul de camere foto de pe Zenfone 10 a fost semnificativ îmbunătățit, încorporând cel mai recent stabilizator cu 6 axe Hybrid Gimbal Stabilizer 2.0 și noi algoritmi pentru filmări foarte stabile. ASUS a implementat un nou sistem de stabilizare electronică a imaginii Adaptive EIS, împreună cu capacitățile de înregistrare a sunetului surround 3D cu ajutorul OZO Audio. Facilitățile pentru realizarea selfie-urilor au fost, de asemenea, îmbunătățite cu o cameră frontală de 32 MP, cu un senzor RGBW și pixeli mari de 1,4 μm pentru fotografii expecționale capturate în condiții de iluminare slabă.

Elegantul Zenfone 10 este disponibil într-o gamă de cinci culori, inclusiv trei nuanțe noi, Midnight Black, Starry Blue, Aurora Green, Comet White și Eclipse Red, toate fiind inspirate de culorile armonizate ale cosmosului. De asemenea, acest telefon este construit pe principii de sustenabilitate, încorporând materiale ecologice din policarbonat de origine biologică precum și o proporție sporită de ambalaje reciclabile.

În videoclipul de mai jos, este prezentat conținutul pachetului în care vine Zenfone 10. În cutia construită din hârtie reciclată 100%, veți găsi mai întâi Ghidul Utilizatorului, cheița pentru SIM – ce vă va ajuta să deschideți sertarul dedicat celor două cartele – și o carcasă de protecție a telefonului.

Vezi unboxing-ul oficial ASUS Zenfone 10