HomeReduceri și oferte specialeZenFone 6 – perfect pentru a fotografia natura și ideal pentru videoconferințe cu Flip Camera
Flip Camera de pe ZenFone 6 (fata)

ZenFone 6 – perfect pentru a fotografia natura și ideal pentru videoconferințe cu Flip Camera

ASUS ZenFone 6 este unul dintre acele telefoane performante care devin alegeri și mai inteligente la începutul acestei veri. Camera lui rotativă îți oferă un atuu în susținerea video conferințelor din izolare și nu numai.

Telefonul are un ecran NanoEdge de 6,4 inchi, fără breton, acoperit cu sticlă Corning Gorilla Glass 6. Acesta se bazează pe platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 855 – care oferă o creștere de până la 45% a performanței procesorului și randare grafică cu până la 20% mai rapidă comparată cu generația precedentă. O baterie de mare capacitate de 5000mAh, una dintre cele mai mari disponibile pe un telefon, oferă o autonomie de până la două zile.

Camera foto Flip este unică

Unul dintre principalele puncte tari ale telefonului ZenFone 6 este camera foto Flip. Aceasta este acționată de un motor pas cu pas ce rotește cu precizie modulul, utilizatorul având posibilitatea de a folosi camera principală a telefonului și nu o cameră frontală cu performanțe limitate. Soluția inovatoare aleasă de ASUS a permis mărirea ecranului din margine în margine, fără a mai fi necesar un spațiu pentru camera frontală.

Utilizatorii care folosesc aplicații de videoconferință precum Teams, Cisco Webex sau Google Meet vor aprecia din plin calitatea camerei Flip. Aceasta dispune de un senzor Sony IMX586 48MP cu diafragmă largă f/1.79 și focalizare automată 2×1 OCL PDAF. Imaginile sunt excelente atât pentru a fotografia natura atunci când ești în vacanță, cât și pentru video-conferințele cu colegii de la serviciu sau școală.

Alege ZenFone 6 profitând de această ofertă online

Urmărește un video trailer ZenFone 6: