HomeProduseLaptopuriUltima ocazie: laptop performant de gaming la super ofertă
Laptop ASUS TUF Gaming FX504GD

Ultima ocazie: laptop performant de gaming la super ofertă

Carcasa iluminată a lui TUF FX504GM a avut, la început, o atracție irezistibilă mai ales pentru gameri, care aveau să descopere la interior și o configurație robustă, capabilă să ruleze la setări înalte toate jocurile momentului. Între timp, însă, tendințele în materie de laptopuri s-au mai schimbat, de la lansarea lui FX504, iar iluminarea a devenit un atribut obișnuit pentru multe modele, nu neapărat de gaming. După aproape doi ani, care în materie de laptopuri înseamnă o veșnicie, FX504 este încă o platformă redutabilă, cu o configurație suficient de puternică nu doar pentru jocuri, ci și pentru uz general sau specializat, în multiple domenii, așa că merită să vezi oferta de mai jos, probabil ultima ocazie să prinzi acest laptop performant la un preț minimal.

Vezi oferta TUF FX504GM

Infuzat cu spiritul The Ultimate Force (TUF) și conceput pentru a instaura cu fermitate frica în inima inamicului, ușor și durabil, FX504 a fost primul laptop din familia TUF Gaming. După ce a repurtat multe victorii între care și prestigioasa distincție reddot award 2018, FX504 este încă foarte capabil să ruleze cele mai noi jocuri și realizează multitasking cu ușurință, în același timp oferind o rezistență și o durabilitate de neegalat, care garantează experiențe de gaming captivante și pentru anii ce vor urma.

Sistemul de răcire brevetat Anti-Dust Cooling asigura răcirea necesară pentru sesiuni de gaming intens și prelungește durata de viață a laptopului prin eliminarea particulelor de praf dăunătoare.

Ecran rapid la 120 Hz

Modelul FX504 a fost conceput pentru a impresiona și dispune de un ecran ultra-rapid de 15,6 inchi la 120 Hz. Cu un timp de răspuns de 3 ms, ecranul face ca filmele să pară mai vii, iar jocurile rulează fără probleme. Gama sa de culori largă, care acoperă 130 % sRGB (echivalentă cu 94 % NTSC), asigură un contrast deosebit și o excelentă consistență a culorii. Panoul are un finisaj mat pentru a elimina orice reflexii care distrag atenția. Cele două modele din oferta Altex sunt echipate cu procesoare Intel Core i5-8300H, respectiv Core i7-8750H și placă grafică NVIDIA GeForce GTX 1060.

Sistem inteligent de răcire

Tehnologia HyperCool combină sistemul de auto-curățare brevetat ADC și funcția Fan Overboost. Prin eliminarea particulelor de praf dăunătoare și a murdăriei de pe carcasă prin intermediul a două tuneluri dedicate, sistemul ADC este o capodopera de răcire care se comportă ca un adevărat sistem imunitar al laptopului. Un ventilator amplasat inteligent este situat chiar sub grupul de taste WASD pentru a  menține tastatura rece chiar și în timpul sesiunilor lungi de jocuri.

DTS Headphone X oferă o experiență de sunet surround cu 7.1 canale, care permite căștilor, boxelor externe și celor interne ale laptopului să asigure un sunet de calitate. Profilul de joc permite sistemului audio să proceseze sunete precis, astfel încât poți auzi de unde vin inamicii, sistemul emulând cu exactitate experiența de a fi înconjurat de difuzoare multiple.

Urmărește prezentarea video a gamei