HomeProduseLaptopuriRecomandarea săptămânii: ROG Zephyrus S GX701
Laptopul ROG Zephyrus S GX701 prezentat în la East European Comic Con 2019

Recomandarea săptămânii: ROG Zephyrus S GX701

ROG Zephyrus S GX701 este unul dintre laptopurile preferate de pasionații de gaming și chiar de unii programatori din industria jocurilor. Portabilul cu diagonala de 17,3 inchi este echipat cu procesoare Intel Core din generația a noua și acceleratoare video NVIDIA GeForce RTX. Posesorii laptopurilor GX701 își vor putea stoca datele pe un SSD rapid cu capacitatea de 1TB. Fiind un laptop puternic și subțire, Zephyrus S GX701 dispune de sistemul unic de răcire ROG Active Aerodynamic System (AAS), care se extinde pentru a permite o mai bună ventilație.

Află mai multe despre răcirea inteligentă ROG!

Performanța lui Zephyrus S GX701 este susținută în jocurile solicitante de spațiul de admisie a aerului ce crește debitul absorbit. Tunelurile anti-praf păstrează radiatoarele curate pentru a pastra eficiența răcirii și stabilitatea sistemului în timp. Ventilatoarele beneficiază de un sistem de auto-curațare ce îmbunătățeste stabilitatea și fiabilitatea pe termen lung prin expulzarea particulelor acumulate.

Configurația ROG Zephyrus S GX701

  • Procesor Intel Core i7-9750H din generația a 9-a
  • Accelerator grafic NVIDIA GeForce RTX 2080 Max-Q 8GB
  • Memorie RAM DDR4 2666MHz până la 32GB
  • SSD M.2 NVMe 1TB
  • Ecran mat ultra-rapid la 300Hz, cu diagonala de 17,3 inchi, Full HD (1920×1080), 300 nits, Validat Pantone, G-SYNC
  • Adaptor alimentare de 230W

Vezi oferta pentru ROG Zephyrus S GX701GXR

Ecran cu frecvența de 300Hz

Ecranul mat, montat pe laptopul ROG Zephyrus S GX701, aduce o serie de caracteristici speciale, nemaiîntâlnite până acum pe un portabil de gaming. Panoul Full HD este sincronizat cu placa video și are o frecvență de 300Hz, reușind să afișeze fiecare cadru în cele mai rapide jocuri. Mai mult, panoul este validat Pantone pentru acuratețea culorilor afișate. În jocurile dinamice precum Counter-Strike: Global Offensive sau Call of Duty, ecranul cu rata de refresh de 300Hz poate afișa absolut fiecare cadru, fiind posibile lovituri spectaculoase.

Atuurile lui ROG Zephyrus S GX701:

  • Hardware performant
  • Ecran foarte rapid de 300Hz
  • Sistem de răcire avansat

Utilizatorii din România pot alege modelele ROG Zephyrus S GX701 disponibile în mai multe configurații, în magazinele specializate. Alege versiunea care ți se potrivește verificând ofertele de mai jos:

Vezi oferta ROG Zephyrus S GX701

Compară mai multe modele ROG Zephyrus S GX701 disponibile

Prezentare video: ROG Zephyrus S GX701