HomeProduseLaptopuriLaptopurile Republic of Gamers sunt la ofertă, iar Strix Scar III îți face cu ochiul
ROG Strix Scar III

Laptopurile Republic of Gamers sunt la ofertă, iar Strix Scar III îți face cu ochiul

Vă semnalăm o nouă campanie promoțională cu laptopurile de gaming ROG, care îți propune reduceri de până la 30%. Lista de modele disponibile este foarte lungă, prin urmare te invităm să o răsfoiești și să vezi ce laptop crezi că ți se potrivește mai bine.

Vezi laptopurile disponibile cu o reducere de până la 30%

Reducere substanțială pentru ROG Strix Scar III

Vedeta acestei campanii este fără îndoială ROG Strix Scar III G531GW. Laptopul este echipat cu un procesor Intel Core i7-9750H, din generația a noua, cu frecvențe de top de până la 4,5GHz. Utilizatorii care vor opta pentru acest model vor primi versiunea G531GW-ES101T cu placă video NVIDIA GeForce RTX 2070 cu 8GB, 16GB de memorie RAM și stocare hibridă formată dintr-un SSD 512GB alăturat unui hard disk de 1TB. ROG Strix Scar III G531 va ajunge la utilizatori împreună cu sistemul de operare Microsoft Windows 10 Home.

Atuu-rile lui G531GW-ES101T:

  • Procesor puternic, Intel Core i7-9750H
  • Placa video NVIDIA GeForce RTX 2070 cu 8GB
  • Ecran rapid, la 144 Hz
  • 16 GB RAM și stocare hibridă SSD 512 GB + HDD 1TB
  • Răcire eficientă

Vezi oferta pentru ROG Strix Scar III G531GW

ROG Strix Scar III G531 este un concept în care designul elegant, eficiența și inovația se împletesc perfect. Forma exterioară și liniile ce se prelungesc de-a lungul carcasei sunt inspirate de colaborarea dintre ASUS și BMW Designworks Group. Soluția de răcire 3D Flow Zone oferă un avantaj competitiv odată ce platforma hardware implementată de Republic of Gamers funcționează în mod susținut la frecvențe mai ridicate.

ROG Keystone

ROG Keystone

Cheia ROG Keystone este o noutate ce îți permite să îți personalizezi sistemul și să-ți protejezi datele personale. Acesta este dotată cu un chip NFC și poate fi instalată ușor în slotul ei cu ajutorul unei prinderi magnetice. Atunci când va fi conectată, ROG Keystone îți transformă instantaneu sistemul prin intermediul diferitelor efecte și profiluri specifice pentru jocuri, sau deblochează accesul la o zonă secretă de stocare a datelor.

Urmărește prezentare video a laptopului ROG Strix SCAR III