HomeProduseLaptopuriSeriile ASUS VivoBook 14/15 sunt acum disponibile cu procesoare Intel Core din generația a 11-a
ASUS VivoBook 2020

Seriile ASUS VivoBook 14/15 sunt acum disponibile cu procesoare Intel Core din generația a 11-a

Noile portabile ASUS VivoBook X413 și X513, prezentate chiar luna aceasta, sunt acum echipate cu cele mai noi procesoare Intel Core din generația a 11-a.

Colorat, puternic și convenabil

Laptopurile obișnuite au un aspect exterior monoton, banal și plictisitor. Un notebook care să exprime personalitatea efervescentă a unui tânăr e ceva mai greu de găsit. Seriile VivoBook 14/15 sunt laptopuri în culori vii, construite pentru productivitate și divertisment.

Modelele VivoBook X413 și X513 oferă o carcasă din plastic în nuanțele Dreamy White, Cobalt Blue sau Bespoke Black, în timp ce modelele K413 și K513 au un design metalic al capacului și vin în nuanțele Hearty Gold, Indie Black sau Transparent Silver.

Procesoare Intel din cea de a 11-a generație

Laptopurile ASUS VivoBook X413 și X513 sunt bazate pe procesoarele Intel din cea de a 11-a generație, ce urcă în gamă până la Core i7 cu grafică Intel Iris Xe, 16GB de memorie RAM, WiFi 6 și un SSD PCIe de mare capacitate. Acestea le oferă utilizatorilor productivitatea supremă.

Facilitatea ASUS NumberPad 2.0 de pe VivoBook 14 simplifică lucrul cu date numerice și adaugă un plus de stil, în timp ce designul cu stocare duală oferă vitezele de acces super-rapide ale unui SSD, combinate cu capacitatea mare a unui hard disk.

Laptopurile VivoBook 14 și VivoBook 15 sunt echipate cu Link to MyASUS, un nou instrument software foarte util, care face parte din aplicația MyASUS. Acesta conectează perfect computerul cu dispozitivele mobile compatibile, sporind productivitatea și extinzând posibilitățile de multitasking.