HomeCum să...Ce oferă noua aplicație MyASUS pentru laptopuri?
Aplicația de suport MyASUS

Ce oferă noua aplicație MyASUS pentru laptopuri?

Utilitarul MyASUS disponibil pe laptopurile ASUS se dovedește incredibil de util în menținerea sistemului actualizat la zi și optimizat pentru sarcinile de lucru.

Afli totul despre configurația sistemului tău

De câte ori ai vrut să știi ce model de laptop ai și ce configurație de bază are mașinăria ta? Modelul îl poți afla rapid citind eticheta de pe spate, dar restul informațiilor le vei obține ceva mai greu. După inevitabila căutare pe Google, probabil vei găsi destul de repede pagina produsului și apoi te așteaptă un destul de lung șir de click-uri până ajungi la informația dorită. În MyASUS, un click pe butonul „System info” de pe pagina de deschidere îți va răspunde rapid la întrebare.

De unde poți descărca aplicația MyASUS:

via Microsoft Store via Google Play

Ai toate driverele la zi

Dacă, în plus, vrei și drivere actualizate, pe site ar trebui să mergi în secțiunea de suport și acolo să dai mai multe click-uri până ce vei putea descărca ce ai nevoie. Asta, desigur, dacă nu ai greșit pe undeva și ai selectat fie un alt model la care, spre exemplu, diferă o literă în denumire, fie o versiune mai veche de driver. Poți face tot acest efort în câteva minute, e drept, dar nu crezi că este mai simplu să pornești MyASUS și să ajungi la secțiunea de drivere de descărcat cu numai două click-uri (click pe a patra pictogramă din stânga și apoi pe „Driver & Tools”)? Unde mai pui că tot ce vei găsi acolo este perfect compatibil cu sistemul tău și este bine organizat pe secțiuni.

Aplicația MyASUS - Drivere

Aplicația MyASUS – Drivere

Obții detalii despre suport și rulezi teste de diagnoză

O altă secțiune utilă a softului este cea de suport pentru clienți, accesibilă cu un clic pe a doua pictogramă din stânga. De acolo, poți contacta un reprezentant ASUS prin e-mail, telefon sau chat online pentru rezolvarea problemei pe care o ai sau poți rezerva online o reparație. Poți verifica statusul unei reparații prin numărul RMA sau numărul de serie al produsului. Dar un clic pe a treia pictogramă din stânga te va duce în zona de diagnosticare a sistemului, care te poate ajuta, cu ajutorul a opt asistenți de acolo, să remediezi chiar tu defectul, dacă este unul frecvent întâlnit.

Adaptezi alimentarea și răcirea în funcție de task

Dacă vrei să modifici opțiunile de alimentare a laptopului (foto mai sus), mai precis modul de încărcare a bateriei, un click pe a cincea pictogramă din stânga este tot ce trebuie să faci.

Aici poți accesa Modul de încărcare (trei moduri pentru a menține sănătoasă viața bateriei), Modul de răcire (oferă performanță echilibrată cu reglarea vitezei ventilatorului pentru funcționare silențioasă), Splendid & Tru2Life (optimizări pentru afișajul ecranului și îmbunătățiri pentru videoclipuri) și Tastele rapide ale tastaturii (modifici tastele funcționale în funcție de obiceiurile tale).

Ai oferte speciale în calitate de client ASUS

Pictograma cu numărul șase din stânga te va duce în secțiunea comercială a aplicației, de unde poți cumpăra soft cu un discount destul de semnificativ, doar pentru că ești proprietarul unul laptop ASUS. Vei găsi aici suite office și programe de editare din sfera productivității, a securității, a designului multimedia și a divertismentului. De asemenea, de aici poți recupera aplicațiile care au fost instalate.

Ultima pictogramă de jos din stânga duce către un centru de mesagerie, unde poți primi știri despre vânzări, știri despre evenimente ale ASUS, cele mai recente știri despre lansarea produselor și reduceri speciale.

În secțiunea Contul Asus din stânga jos, poți deveni membru ASUS pentru a obține un serviciu personalizat de la ASUS sau poți verifica data de expirare a garanției. Întrebările tale sunt înregistrate în centrul de membru pentru a facilita căutarea progresului răspunsului serviciului clienți.