HomeStiriASUS VivoBook 15 este ideal la școală, în vacanță sau la serviciu
ASUS VivoBook X512

ASUS VivoBook 15 este ideal la școală, în vacanță sau la serviciu

Laptopurile din seriile ASUS VivoBook sunt perfecte pentru o mulțime de activități de zi cu zi, fiind de un real ajutor în tot ceea ce facem. VivoBook 15 poate fi parte a activității didactice, un instrument de lucru la serviciu sau laptopul perfect pentru un elev sau student. Laptopurile sunt echipate cu procesoare Intel Core, modelul recomandat, disponibil astăzi pe unul dintre cele mai mari magazine din România, fiind echipat cu procesor Intel Core i7-1065G7 cu frecvențe de până la 3.9GHz.

Designul ecranului cu diagonala de 15,6 inchi are o ramă îngustă de-a lungul celor patru laturi ale ecranului. În cazul modelului VivoBook 15, marginile măsoară numai 5,7 mm, generând rapoarte ecran/corp de până la 88%. În același timp, panourile FullHD oferă unghiuri largi de vizualizare și o reproducere excepțională a culorilor pentru imagini clare, chiar și atunci când sunt privite din poziții extreme.

Tastatura

Tastatura iluminată de dimensiuni complete este perfectă pentru lucrul în medii slab iluminate. Aceasta are o construcție robustă, dintr-o singură bucată, și o cursă a tastelor de 1,4 mm (1,3 mm pentru VivoBook 14) pentru o dactilografiere confortabilă.

Vezi oferta ASUS VivoBook 15

Balamaua ErgoLift

Balamaua ErgoLift de pe noua serie VivoBook conferă mai mult confort pe perioadele lungi de utilizare. Design-ul unic înclină automat tastatura atunci când laptopul este deschis, dând o senzație familiară unei tastaturi desktop.

Conectivitate

Opțiunile de conectivitate includ porturi USB Type-C (USB-C), USB 3.1 Gen 1 Type-A și USB 2.0, ieșire HDMI și un cititor de carduri microSD pentru o compatibilitate extinsă cu perifericele curente, ecrane și proiectoare.

Bateria

Toate modelele VivoBook dispun de o baterie de înaltă calitate cu o autonomie ce acoperă întreaga zi și o durată de viață de până la 3 ori mai mare decât bateriile litiu-ion standard. Tehnologia de reîncărcare rapidă le permite utilizatorilor să încarce bateria la 60% din capacitate în doar 49 de minute. Tehnologia integrată ASUS Battery Health Charging oferă siguranță în timpul încărcării, având măsuri de protecție pentru a diminua rata de expansiune a bateriei în timpul încărcării, asigurând faptul că bateria rămâne în condiții optime.