HomeProduseTelefoaneSeria de telefoane Zenfone 8 a primit premiul Red Dot Packaging Design Award 2021
Red Dot Packaging Design Award 2021 pentru cutiile telefoanelor Zenfone 8

Seria de telefoane Zenfone 8 a primit premiul Red Dot Packaging Design Award 2021

După ce Zenfone 8 a câștigat celebrul premiu Red Dot Design Award, seria de telefoane inteligente de la ASUS s-a remarcat din nou. De această dată e vorba de ambalajul în care este livrat telefonul Zenfone.

Ambalajul reflectă designul inovator al produselor în sine. Atenția în realizarea celui mai performant telefon compact din 2021 nu s-a oprit doar la dispozitiv. Grija pentru detalii și eleganța minimalistă a continuat în privința cutiei. Aceasta a primit Red Dot Packaging Design Award 2021.

Cutia lui Zenfone 8 este de forma unui paralelipiped, având culoarea gri. Pe fața ei, vedem cifra 8, care a fost în centrul comunicării lansării telefonului. 8 reprezintă generația Zenfone, dar formează și numărul 888 din denumirea platformei Snapdragon 888 de la baza telefonului.

În interior, Zenfone conține un plic de carton ce găzduiește o protecție de plastic, manualul, certificatul de garanție și cheița sertarului SIM. În spatele acestei plic se află telefonul, iar dedesubt găsim adaptorul de curent și cablul USB-C la USB-C.

Dacă nu ai văzut deja Zenfone 8, urmărește unboxingul de mai jos, în care evident vei putea vedea și cutia recent premiată.