HomeProduseLaptopuriROG Zephyrus G14 și G15 sunt la promoție, primești o pereche de căști de gaming
Promotie laptopuri Zephyrus G15 & G14 cu casti de gaming

ROG Zephyrus G14 și G15 sunt la promoție, primești o pereche de căști de gaming

Seria ROG Zephyrus este cea mai versatilă serie de laptopuri din universul ROG, împletind designul suplu și discret cu performanțe uimitoare, la care nu te-ai aștepta de la o laptopuri atât de compacte. Cu un Zephyrus te vei asorta perfect cu mediul în care te afli, fie că vorbim de un turneu de gaming, o sală de clasă, un birou sau o cafenea. Dacă ți-am ridicat deja cel puțin o sprânceană, suntem siguri că-ți vom reține atenția și cu următorul pont.

PC Garage are o promoție la două modele din seria Zephyrus, un G15 cu AMD Ryzen 7 și placă video GeForce GTX 1660 Ti și un G14 cu procesor AMD Ryzen 9 și placă video GeForce RTX 2060. Și surprizele continuă, pentru că ambele laptopuri vin la pachet cu o superbă pereche de căști de gaming ASUS Cerberus V2 Blue.

Carcasele celor două laptopuri au același design atractiv cu dimensiuni compacte, însă culoarea diferă: modelul G15 vine cu un finisaj pe negru cu logo ROG iluminat pe capac, în vreme ce G14 are o superbă carcasă albă. Dar să le luăm pe rând…

Deschide promoția

Portabil și puternic: ROG Zephyrus G15

ROG Zephyrus G15 reușește să atingă un echilibru excelent între portabilitate și performanțele puternice, făcând laptopurile de gaming ultra-subțiri cu Windows 10 mult mai accesibile pentru o audiență mai mare. Un puternic procesor AMD Ryzen 7 4800HS lucrează în tandem cu o placă video NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti, oferind o experiență excelentă atât în sarcinile de lucru, cât și pentru divertisment și jocuri. Bateria cu autonomie generoasă și posibilitatea încărcării prin USB Type-C oferă un grad superior de mobilitate. Ecranul de nivel IPS cu rezoluție Full HD oferă o rată de reîmprospătare de 144 Hz și o luminozitate de 250 de niți, iar validarea Pantone asigură o precizie impecabilă a culorilor pentru jocuri, media și orice alte tipuri de utilizare.

ROG Zephyrus G15

ROG Zephyrus G15

Carcasa suplă are doar 19,9 mm grosime și laptopul cântărește 2,1 kg, ceea ce-l face ușor de transportat într-o geantă. Grație marginilor foarte subțiri ale ecranului, de doar 6,2 mm, inginerii ASUS au instalat un panou de 15 inchi într-o carcasă de 14 inchi, care nu necesită foarte mult spațiu pe birou. Raportul ecran-corp atinge 81 %, iar imaginile sunt captivante și excelent echilibrate cromatic, oferindu-ți o experiență extrem de confortabilă, indiferent ce faci cu acest laptop.

Gamerii vor aprecia în mod deosebit aranjamentul de tip desktop al tastaturii, cu blocuri separate de taste funcționale, ușor de identificat, plus taste dedicate pentru volum și softul de administrare ROG Armoury Crate. Tastele sunt activate destul de sus grație tehnologiei Overstroke, iar N-key rollover asigură înregistrarea precisă a fiecărei comenzi. În plus, iluminarea albă a tastelor conferă o notă suplimentară de eleganță acestui laptop.

Cel mai puternic laptop de gaming de 14 inchi din lume: ROG Zephyrus G14

Competitorii nu reușesc să vadă decât din spate acest recordman al laptopurilor de gaming. Pentru că ROG Zephyrus G14 este dotat cu un procesor octa-core AMD Ryzen 9 4900HS și o puternică placă video NVIDIA GeForce RTX 2060, care procesează la mare viteză orice sarcină de lucru cotidiană, dar și conținutul multimedia sau jocurile.

Zephyrus G14 ridică ștacheta în materie de portabilitate, integrând o putere de calcul fără precedent într-o carcasă suplă de 14 inchi, care cântărește doar 1,6 kg. ASUS a colaborat cu AMD pentru a crea o versiune specială a procesorului Ryzen 9 4900HS, cu consum și temperaturi mai mici, care asigură o performanță superioară în laptopurile ultra-subțiri. Grație procesului de producție pe 7 nm procesorul include 8 nuclee cu 16 fire de execuție, ceea ce îi permite lui G14 să ruleze fără probleme sarcini solicitante. Placa video NVIDIA GeForce RTX™ 2060 este clock-ată la 1.285 MHz la 65 W și beneficiază de tehnologia ROG Boost, ceea ce îi permite lui G14 să treacă instantaneu de la gaming la mare viteză la creare de conținut sau alte sarcini productive.

Vezi oferta aici