HomeCampanii si concursuriConcursul ROG REMIX: Cum poți câștiga un laptop Zephyrus G14
ROG REMIX - Câștigă un Zephyrus G14

Concursul ROG REMIX: Cum poți câștiga un laptop Zephyrus G14

La începutul acestui an Republic of Gamers a lansat cel mai puternic laptop de gaming cu ecran de 14″, iar acum îți oferă șansa să îl câștigi în cadrul unei competiții ce îmbină creativitatea și pasiunea pentru tehnologie. După cum probabil știi, pe lângă forma compactă și performanțele extraordinare bazate pe componentele de top (inclusiv noile și puternicele procesoare AMD Ryzen din seria 4000), Zephyrus G14 oferă o facilitate cu totul nouă – AniMe Matrix.

Este vorba de o matrice cu 1215 mini LED-uri, amplasată pe capacul laptopului, prin intermediul căreia jucătorii își exprima personalitatea, afișând animații, texte și alte efecte vizuale. Utilizatorii pot importa GIF-uri animate și alte elemente grafice, pot construi animații personalizate cadru cu cadru și pot tasta orice tip de mesaj cu diferite seturi de caractere. Fiecare LED emite o strălucire albă cu 256 de niveluri de control a luminozității, iar efectele vizuale pot reacționa la muzică și la alte tipuri de sunet, creând o platformă unică pentru DJi și alți artiști.

ROG REMIX: Creează un GIF și poți câștiga un Zephyrus G14 AniMe Matrix

AniMe Matrix cunoaște o dezvoltare dinamică, iar campania ROG REMIX încurajează comunitatea ROG să ia parte la ea. Utilizatori sunt îndemnați să creeze și să trimită o animație GIF, care să fie în relație cu Zephyrus G14 sau cu brandul ROG.

Perioada competiției este 25 aprilie – 17 mai 2020. Fericitul câștigător va primi ca premiu un laptop Zephyrus G14 AniMe Matrix! Premiul se va acorda prin tragere la sorți.

Cum poți participa la concurs

  1. Descarcă elementele grafice de la acest link (vei găsi fontul, logo-ul ROG, imagini și bannere cu laptopul).
  2. Creează propria animație GIF în relație cu brandul ROG, logo-ul sau laptopul Zephyrus G14.
  3. Încarcă animația ta până pe 17 mai și intră în concurs!

PARTICIPĂ AICI LA ROG REMIX

Laptopul de gaming ROG Zephyrus G14 este disponibil și pe piața românească, primele configurații neavând însă AniMe Matrix pe capac.  E bine de știut și promoția în derulare: fiecare cumpărător primește la achiziția unui G14 o pereche de căști de gaming. Află detalii din acest articol.