HomeStiriROG Phone II a primit update la Android 10
Android 10 pe ROG PHONE II

ROG Phone II a primit update la Android 10

Sistemul Android 10 a început să fie disponibil pe telefoanele ROG Phone II. Dispozitivele din întreaga lume nu vor primi notificarea de update etapizat. Cu această actualizare, cel mai bun telefon de gaming din lume se transformă într-unul și mai bun. Android 10 este dotat cu noi funcții și îmbunătățiri care se axează pe simplificarea experienței de zi cu zi a utilizatorilor.

Android 10 aduce îmbunătățiri precum tema Dark, Gesture Navigation și îmbunătățește controlul pentru confidențialitate

Principalele noutăți includ o temă Dark, care poate fi activată sau dezactivată pentru aplicații specifice sau pentru întregul telefon, ușurând astfel vizualizarea în mediile slabe. Navigația prin gesturi le permite utilizatorilor să efectueze operațiuni comune cum ar fi navigația la ecranul anterior, întoarcerea la ecranul principal sau lansarea Google Assistant, cu gesturi simple de glisare și tragere.

Confidențialitatea a fost, de asemenea, îmbunătățită pentru a le oferi utilizatorilor un control mai ușor asupra datelor personale: toate controalele pentru setările de confidențialitate sunt acum într-un singur loc, iar utilizatorii pot personaliza modul în care informațiile despre locație sunt partajate cu aplicațiile. Această actualizare include, de asemenea, câteva îmbunătățiri noi de sistem și remedieri de erori pentru ROG Phone II, ceea ce-l face o platformă și mai atractivă pentru jucătorii pasionați.

Update-ul la Android 10 pentru ROG Phone II va fi disponibil prin firmware-over-the-air (FOTA) și va fi furnizat treptat în toată lumea, cu disponibilitate mai largă în scurt timp.

Peste 200 de jocuri suportă acum capacitățile hardware speciale ale lui ROG Phone II

Posesorii de ROG Phone II se bucură de cea mai bună experiență de gaming, cu peste 200 de titluri, cu suport pentru funcțiile și capacitățile speciale ale acestui telefon. Jocurile concepute cu suport pentru ROG Phone II oferă o mai bună performanță și un număr mai mare de cadre pe secundă, iar lista cu titluri suportate continuă să crească.

ROG Phone II se bazează pe designul inovator, centrat pe jucător, al primei generații ROG Phone și duce performanța la un nivel nou, cu prima implementare din lume a platformei mobile Qualcomm Snapdragon 855 Plus, cu un sistem de răcire GameCool II 3D cu cameră de vapori, care susține pentru mai mult timp performanțele la viteza maximă. Maratoanele de gaming sunt alimentate de bateria monstru de 6000mAh și de designul cu încărcare laterală. ROG Phone II dispune, de asemenea, de primul ecran din lume de tip AMOLED 10-bit HDR, cu 120Hz / 1ms, care oferă o acuratețe a culorilor Delta-E <1, pentru o experiență vizuală cu adevărat extraordinară. Vezi cum poți optimiza telefonul din panoul Armoury Crate.

Vezi oferta ROG Phone II în România