HomeStiriROG Phone II este de 7 luni numărul 1 în Antutu
ROG Phone II în Antutu luna februarie 2020

ROG Phone II este de 7 luni numărul 1 în Antutu

ROG Phone II, cel mai puternic telefon de gaming, își păstrează și luna aceasta prima poziție în topul Antutu. Smartphone-ul se află în vârful clasamentului de 7 luni consecutive, începând din luna august 2019, un fapt nemaiîntâlnit în lumea dinamică a telefoanelor mobile. Recent, dispozitivul a primit update-ul la Android 10.

ROG Phone II este un vârf de gamă care integrează cele mai puternice chipseturi mobile oferite de industrie. Spre deosebire de alți producători, Republic of Gamers a realizat o implementare îmbunătățită, chipsetul funcționând pentru mai mult timp la frecvențe ridicate. Sistemul de răcire al telefonului folosește o cameră cu vapori și chiar un ventilator ce se atașează telefonului.

În luna februarie 2020, ROG Phone II în versiunea cu 12GB de memorie RAM și 512GB spațiu de stocare ocupă primul loc în clasamentul Antutu, cu un scor de 507284 de puncte.

Scorul este ușor mai mare decât cel obținut în lunile precedente, Antutu realizând o medie a tuturor scorurilor primite de la utilizatorii fiecărui model în parte. Scorurile sunt afișate pentru modelele care au înregistrate în Antutu cel puțin 1000 de rulări ale celebrului benchmark.

ROG Phone II, echipat cu 8GB memorie RAM și 128GB spațiu de stocare, este disponibil în magazinele din țara noastră la un super preț. Vezi oferta dând click pe butonul de mai jos.

Vezi oferta pentru ROG Phone II

Află cum poate fi îmbunătățită și mai mult experiența de joc pe ROG Phone II din panoul de control Armoury Crate.