HomeProduseLaptopuriCu ROG Strix G16/18 câștigi jocul, faci jocul
Laptopuri din seria ROG Strix G

Cu ROG Strix G16/18 câștigi jocul, faci jocul

Strix G16 și Strix G18 au sosit pe piață cu un design complet nou și ecrane de 16 și 18 inchi. Seriile de gaming integrează un procesor până la Intel Core i9-13980HX și un GPU ce urcă în gamă până la NVIDIA GeForce RTX 4080 pentru laptop cu o putere de până la 175 W folosind Dynamic Boost și comutatorul MUX cu Advanced Optimus.  Știm că una dintre ofertele de mai jos îți va face cu ochiul, care oare?

Vezi oferta G614JI-N4083      Vezi oferta G814JI-N6070W      Vezi oferta G814JI-N6060

Cu Strix G16/18 poți face mai multe

Bucură-te de mai multe cadre pe secundă și câștigă cele mai multe jocuri AAA.  Susținute de un comutator MUX dedicat și de suportul NVIDIA Advanced Optimus, Strix G16/G18 deblochează adevăratul potențial al hardware-ului său. Cu o stocare SSD PCIe Gen4x4 și până la 32GB de memorie RAM DDR5 la 4800MHz, bibliotecile de jocuri mari și sesiunile intense de multitasking sunt floare la ureche pentru aceste mașini de jocuri.

Laptop ASUS ROG Strix G16

Laptop ASUS ROG Strix G16

Jocul devine la fel de serios ca un proiect cu un procesor de top Intel Core i9-13980HX, cu un TDP de până la 65 W și o arhitectură hibridă construită de la zero pentru Windows 11. Cu până la 8 nuclee de performanță și 16 nuclee de eficiență, jocurile AAA sunt impecabile și streamingul este realizat fără efort.

Componentele de top necesită putere, mai ales atunci când vine vorba de maximizarea performanței GPU-ului. Alimentat de NVIDIA DLSS 3, de arhitectura ultra-eficientă Ada Lovelace și de tehnologiile Max-Q, GPU-ul pentru laptop NVIDIA GeForce RTX 4080 vine cu o performanță complet dezlănțuită, cu un TGP maxim de 175W cu Dynamic Boost.

Întâi munca și pe urmă distracțiile

Seria Strix G este construită de la zero pentru gameri și, bineînțeles, pentru dezvoltatorii de jocuri. Strix G18 poate rula toate cele mai recente motoare de jocuri, permițându-ți să îți eliberezi creativitatea și să îți încerci mâna în crearea următorului joc care va zgudui din temelii piața. Fie că ești un artist digital, un streamer, un editor video sau te ocupi de animație și dezvoltare de jocuri, Strix G16/18 are toată puterea de care ai nevoie pentru a-ți duce creațiile la următorul nivel.

Cu configurația sa robustă, acest laptop va randa imediat orice proiecte complexe vei iniția pe instrumente de dezvoltare populare precum Unity și Autodesk. Ai deja tot ce-ți trebuie pentru a fi cel mai bun pe câmpul de luptă, dar ești apt să și proiectezi următorul teatru de operațiuni?

Laptop ASUS ROG Strix G18

Laptop ASUS ROG Strix G18

Secretul succesului: ROG Intelligent Cooling

Pentru a găzdui componente atât de puternice, atât carcasa Strix G16/18, cât și placa de bază au fost reproiectate pentru a găzdui noile radiatoare cu lățime completă, ale căror lamele au fost mutate chiar mai aproape de orificiile de evacuare, pentru o răcire mai eficientă. Radiatorul pe toată lățimea este construit din trei secțiuni diferite, înconjurând placa de bază cu lamele dens compactate, care oferă  o suprafață de disipare totală de 195.509 mm². Designul maximizează traseele disponibile pentru ca aerul cald să iasă din mașină și crește drastic fluxul de aer general.

În general, majoritatea laptopurilor de gaming au sisteme de răcire cu două ventilatoare, dar G16/18 a reușit să împingă și mai departe limitele de performanță prin introducerea unui al treilea ventilator, care ajută la menținerea GPU-ului și VRAM-ului la o temperatură scăzută . Împreună cu șapte conducte de căldură și metalul lichid Conductonaut Extreme aplicat atât pe CPU, cât și pe GPU, sistemul de răcire al lui G18 este o minune a ingineriei.

Vezi oferta G614JI-N4083      Vezi oferta G814JI-N6070W      Vezi oferta G814JI-N6060