HomeStiriLansariROG îți recomandă rucsacul Archer Backpack pentru laptopul tău de gaming
Rucsacul ROG Archer Backpack

ROG îți recomandă rucsacul Archer Backpack pentru laptopul tău de gaming

Republic of Gamers și-a diversificat oferta de accesorii pentru notebook-urile sale de gaming. După lansarea fashion pe care ți-am semnalat-o aici, ROG a prezentat rucsacul Archer gândit pentru laptopurile cu diagonala de 15,6″. Totuși, prezentarea ni-l înfățișează în compania lui ROG Zephyrus M16, laptopul compact care a reușit să integreze un ecran de 16″ WQHD într-un corp similar modelelor de 15″, găsind loc în rama superioară și pentru un webcam.

Acest notebook recomandat atât pentru gaming, cât și pentru editare sau programare beneficiază de o promoție cu 12% reducere de preț.

ROG Archer Backpack 15.6 oferă trei modalități de transport – ca rucsac de spate, geantă de umăr sau servietă. Oferă o capacitate de stocare de 16 litri, cu multiple buzunare exterioare – pentru telefonul de gaming sau o tabletă – și compartimente interioare.

Rucsacul ROG Archer Backpack

Rucsacul ROG Archer Backpack

Lungimea genții este de 43 de cm, iar înălțimea de 30 cm.

Rucsacul utilizează un material ușor și durabil, Cordura 610D. Țesătura High Molecular Weight Polyethylene (HMWPE) de pe spate respiră, iar pe față suprafața este repelentă la apă. Fermoarele sunt de asemenea, foarte rezistente.

Rucsacul ROG Archer Backpack

Rucsacul ROG Archer Backpack

ROG Archer Backpack 15.6 este pregătit să te însoțească oriunde și oricând, fiind recomandat pentru zona urbană.

Vezi prezentarea lui ROG Archer Backpack 15.6