HomeStiriLansariRepublic of Gamers prezintă colecția fashion ROG SLASH pentru gameri
Linia fashion ROG Slash

Republic of Gamers prezintă colecția fashion ROG SLASH pentru gameri

Jocurile video înseamnă mai mult decât relaxări ocazionale în lumi virtuale sau o pauze de recreație. Gamingul creează comunități și reprezintă un mediu online de comunicare și socializare, ce atrage zilnic numeroși adolescenți și tineri. Urmând exemplul trupelor muzicale sau pe cel al producătorilor de echipamente sportive, producătorii de jocuri și cei de hardware de gaming și-au dezvoltat propriul merch.

Jocurile nu mai trebuie să existe doar în spatele unui ecran. Republic of Gamers este unul dintre principalele branduri de gaming din lume, iar utilizatorii celebrelor laptopturi sau periferice aleg să-și exprime satisfacția purtând și etalând elemente de design, accesorii și îmbrăcăminte personalizate cu marca ROG.

ASUS, compania din spatele ROG, urmează trendul și a dezvoltat o linie completă de merch. Recent a publicat un video de tip making-off care trece în revistă în stil fashion diverse rucsacuri, genți sau poșete și șepci pentru pasionații de gaming.

Produsele ROG SLASH sunt fabricate din materiale premium, rezistente, și transmit spiritul competitiv și sportiv. ROG SLASH urmează aceeași temă cyberpunk adoptată de întregul portofoliu ROG. Jucătorii își pot pune în evidență personalitatea adoptând acest stil.

Urmărește prezentarea ROG SLASH