HomeProduseLaptopuriGaming pe 16 inchi cu ROG Zephyrus M16 GU603HM la promoție
Laptopul de gaming ROG Zephyrus M16

Gaming pe 16 inchi cu ROG Zephyrus M16 GU603HM la promoție

Toată lumea s-a bucurat în luna mai la startul seriei de laptopuri cu diagonală de 16 inchi. Portabilul de gaming a devenit atunci mai compact, cu margini extrem de subțiri care încorporau și o cameră de tipul celei de pe telefoanele mobile. În plus, capacul se rabata la 180 de grade – are balama 180° ErgoLift, putând fi întins pe birou pentru a-i arăta și colegului numărul de fps-uri… Se lansa ROG Zephyrus M16 GU603HM.

Trei luni mai târziu și cu puțin timp înainte să înceapă școala, modelul GU603HM-K8005 – o configurație de M16 – e la promoție. Parcă e și mai atractiv cu reducerea de 12%. E încă timp prentru gaming până să bată clopoțelul :)

VEZI OFERTA ONLINE

Cu ce ne atrage ROG Zephyrus M16

Pentru imagini fluide cu detalii bogate în jocuri, ecranul de 16 inchi combină o rezoluție mare WQHD cu o rată de reîmprospătare rapidă de 165 Hz, un timp de răspuns de 3 ms și tehnologia Adaptive-Sync. Acest panou e bun și pentru crearea de conținut, grație formatului cu raport 16:10, a culorilor validate Pantone și a acoperirii 100% DCI-P3, precum și a suportului Dolby Vision pentru imagini mai bogate.

Configurația propusă are un procesor Intel Core i7-11800H și o placă video GeForce RTX 3060 cu 6GB VRAM. Sistemul ROG Intelligent Cooling îl menține pe M16 rece sub degetele utilizatorului, în vreme ce asigură performanțe ridicate pentru CPU și GPU.

Cei 16 GB de memorie RAM DDR4-3200 oferă suficiente rezerve pentru multitasking și proiecte cu elemente de înaltă rezoluție. Un SSD PCIe 4.0 cu o capacitate de stocare de 512GB  încarcă aceste elemente la o viteză mare, în vreme ce un al doilea slot pentru SSD permite adăugarea facilă de stocare.

Zephyrus M16 oferă o portabilitate reală, având o carcasă subțire și ușoară cu o grosime de numai 19,9 mm și o greutate de doar 1,9 kg. Cu un aspect Off Black și finisajul Prismatic Film vizibil prin perforațiile frezate la CNC, arată deopotrivă stilat și profesional în orice ambient.

Laptopul de gaming ROG Zephyrus M16

Laptopul de gaming ROG Zephyrus M16

Bateria de mare capacitate de 90 Wh oferă până la 10 ore de redare video, fiind dotată cu o tehnologie de încărcare rapidă care permite încărcarea la 50% în doar 30 de minute. Posibilitatea de încărcare prin Type-C adaugă și mai multă flexibilitate.

Un sistem de 6 boxe cu woofer-e duale cu anularea forței produce un sunet clar și profund, care este îmbunătățit de tehnologia Dolby Atmos. Rețeaua de microfoane 3D captează un sunet clar în orice scenariu, iar funcția Two-Way AI Noise Cancelation elimină inteligent zgomotele din fundal.

Conectivitate cuprinzătoare

Intrările flexibile facilitează gaming-ul, proiectele creative și lucrul de zi cu zi. Portul Thunderbolt 4 suportă două ecrane 4K la 60 Hz sau un singur monitor 8K și oferă acces super-rapid la media sau alte date de pe drive-uri externe. Prin acest port utilizatorii pot încărca atât laptopul, cât și alte dispozitive, inclusiv cele cu USB Type-C.

Un port separat Type-C și o pereche de porturi USB Type-A oferă posibilitatea conectării de periferice de gaming și alte dispozitive. Cu suportul WiFi 6 utilizatorii pot profita de rețelele wireless mai rapide, în vreme ce interfața Ethernet oferă o conexiune perfectă pentru gaming-ul multiplayer. Cititorul de carduri microSD facilitează accesul la materialele de pe camerele foto sau alte dispozitive.

VEZI OFERTA ONLINE