HomeEvenimenteRepublic of Gamers la East European Comic Con 2022 – Programul activităților de la stand

Republic of Gamers la East European Comic Con 2022 – Programul activităților de la stand

În perioada 26-28 august la Romexpo se desfășoară o nouă ediție East European Comic Con. Fanii evenimentului au ocazia de a se întâlni, de a se fotografia şi de a obţine autografe de la actori precum Kevin McNally (Pirates of the Caribbean, Doctor Who), Graham McTavish (The Hobbit, House of the Dragon, The Witcher, Lucifer), Lavi Inbar (Lucifer, Prison Break) Ross Marquand (Avengers, The Walking Dead, What If…), Simon Merrells (Spartacus, Lord of The Rings: The Rings of Power), Lucy Martin (Vikings) și Clive Standen (Vikings).

Republic of Gamers nu lipsește nici de această dată din zona expozițională, apreciatul brand de hardware de gaming expunând cele mai noi sisteme portabile și organizând mai multe sesiuni de gaming, turnee și tombole. Influenceri pricum Bobospider, Adrii, Lectură de la AlaZ, Gannicus, IceManLucky și Werty vor fi prezenți la standul ROG pentru sesiuni demonstrative de gaming și întâlniri cu vizitatorii care se pote juca pe sistemele Republic of Gamers.

ROG Zephyrus Duo 16 (GX650), ROG Flow X16, ROG Flow Z13, ROG Strix SCAR 17 sunt vedetele de gaming din portofoliu, expuse în cadrul standului de la Romexpo.

Programul de la standul ROG de la East European Comic Con

Sâmbătă, 27 august 2022

  • 10:00 Înscrieri în turneul FIFA 22 / Free to Play / Tombolă
  • 11:00 – 14:00 Turneul de FIFA 22
  • 14:00 Influencer Battle – Lectură de la A la Z vs. Gannicus – Minecraft
  • 17:00 Înscrieri în turneul CS:GO / Free to Play / Tombolă
  • 18:00 – 20:00 Turnel de CS:GO

Duminică, 28 august 2022

  • 10:00 Înscrieri în turneul Teamfight Tactics / Free to Play / Tombolă
  • 11:00 – 14:00 Turnel de Teamfight Tactics
  • 14:00 Influencer Battle: IceManLucky vs. Werty – Valorant
  • 17:00 Înscrieri în turneul LoL / Free to Play / Tombolă
  • 18:00 – 20:00 Turnel de LoL

Sâmbătă, programul East European Comic Con este cuprins între 10:00 și 20:00, iar duminică între 10:00 și 20:00. Biletele sunt disponibile online pe www.comic-con.ro și la locație, în limita stocului, într-un punct de vanzare amplasat la intrarea în spațiul de eveniment.

În fața standului ROG stă mascota OMNI, personajul care pe laptopurile de gaming Republic of Gamers are un rol de asistent inteligent Virtual Pet. Dacă ai ratat fenomenul Tamagotchi din anii 90 și întotdeauna ți-ai dorit să ai un companion digital de care să ai grijă, ROG Zephyrus G14 îți oferă unul spectaculos. Odată activat, acest Virtual Pet poate fi afișat pe laptopul tău cu o serie de animații interesante, care vor reflecta instantaneu starea curentă a sistemului tău. În plus, suportul Virtual Pet pentru dispozitivele cu afișaje AniMe Matrix™ permite și altora să se amuze în compania asistentului tău digital, care este capabil să se afișeze drept efect de iluminare pentru ingeniosul afișaj al lui ASUS. Prin intermediul meniului funcțional, vei putea seta modul de lucru și diverse alte setări care activează funcții mai interesante.

RECOMANDARE: Află povestea lui OMNI, personajul din universul Republic of Gamers

Galerie de poze de la standul ROG de la deschiderea evenimentului