HomeProduseLaptopuri3 laptopuri ASUS perfecte pentru școală #BackToSchool
Vivobook 15 OLED K513

3 laptopuri ASUS perfecte pentru școală #BackToSchool

Reîncepe anul școlar și te întrebi care sunt cele mai bune laptopuri pentru școală? Venim în întâmpinarea căutărilor tale și îți recomandăm 3 notebook-uri ASUS perfecte pentru elevi, atât din perspectiva performanțelor, cât și din cea a bugetului.

Vivobook 15 K513 OLED, cu cea mai bună tehnologie de ecran

Vivobook 15 OLED este un laptop capabil să ruleze prompt și fluid orice sarcină office sau multimedia, ceea ce îl face ideal pentru școală. Cheia stă în procesorul său Intel Core i7-1165G7 și SSD-ul rapid folosit pentru stocare – 512 GB SSD M.2 NVMe PCIe 3.0. Cei 8GB de memorie RAM sunt suficienți pentru orice task primit de școlari.

Acest laptop recomandat pentru școală are un design fresh, în nuanțe care ies în evidență și cu o tastă Enter colorată pentru fler și dinamism. Vivobook 15 OLED K513 va proteja vederea elevilor, grație ecranului OLED ce emite cu până la 70% mai puțină lumină albastră dăunătoare comparativ cu un LCD.

Ecranul OLED cu design  NanoEdge oferă imagini captivante, detaliate și realiste, cu o acoperire de 100 % din spectrul cinematografic DCI-P3. Astfel, culorile reproduse pe ecranul laptopului sunt mai puternice și mai realiste: este soluția ideală pentru proiecte cu o intensitate ridicată a culorilor, îmbunătățind în același timp orice fel de conținut.

Vivobook 15 OLED K513

Vivobook 15 OLED K513

Laptopul poate fi achiziționat în una din cele două teme coloristice: Transparent Silver sau Hearty Gold. Transportul este gratuit, iar perioada de garanție poate fi extinsă cu încă un an participând la campania „Părerea ta contează!”.

VEZI OFERTA ONLINE

ASUS X515 – performanță la un budget accesibil

Nici un părinte nu-și dorește cheltuieli mari în această perioadă, dar nici compromisuri în privința calității. ASUS X515 este excelent pentru școală, teme și divertisment online.

ASUS X515

ASUS X515

Notebook-ul poate avea un procesor Intel Core i3-1005G1, 8GB RAM – cantitate suficientă pentru task-urile vizate, ecran cu rezoluție FullHD cu rame foarte subțiri, stocare rapidă pe SSD NVMe pentru accelerarea sistemului de operare și a aplicațiilor și licență pentru sistemul de operare Windows 10 S.

Laptopul poate integra și un hard disk sau un SSD SATA în eventualitatea unui upgrade viitor.

Windows 10 S este o versiune de Windows 10 simplificată pentru securitate și performanță. Din rațiuni de securitate, aceasta permite doar aplicații de la Microsoft Store și necesită Microsoft Edge pentru o navigare sigură.

ASUS X515JA-BQ1488T cântărește doar 1,8 kg, fiind ușor de transportat de juniori. Are cameră web pentru sesiunile lor online și baterie de 37 Whr cu 2 celule Li-Ion cu o durată lungă de viață.

Porturile din dotare îi permit laptopului să conecteze orice accesoriu sau periferic. Dispune de 2 interfețe USB 2.0 pentru mouse și un eventual adaptor pentru rețeaua cu fir, laptopul având doar WiFi 5 (ac) pentru conectarea la rețea/Internet. Un port USB 3.0 poate fi utilizat pentru conectarea unui hard disk sau dispozitiv extern de stocare, iar ieșirea HDMI permite extinderea imaginii pe un monitor, televizor sau proiector.

VEZI OFERTA ONLINE

Un laptop TUF Gaming, bun și la școală, dar și pentru gaming

În majoritatea cazurilor, performanțele în gaming contează în alegerea laptopului pentru școală, părinții dorind să achiziționeze un dispozitiv care pe lângă suportul în educație să le ofere copiilor și o platformă capabilă pentru jocurile video. Astfel, includem printre recomandările noastră și o variantă de laptop echipat cu placă video dedicată. GPU-ul care poate intra într-o configurație  TUF Gaming A15 FA507RC poate fi un un NVIDIA GeForce RTX 3050, RTX 3050 Ti, RTX 3060 sau chiar un RTX 3070.

Ecranele de 15,6 inchi pot avea timp de refresh de la 144Hz la 165hz și până la 300 Hz în cazul configurației de top cu RTX 3070.

Laptopurile FA507RC au la bază un procesor de ultimă generație AMD Ryzen 7 6800H cu 8 nuclee și 16 fire de execuție. Un astfel de chip deosebit de puternic poate susține inclusiv taskuri de editare foto-video sau streaming online. Acesta primește suportul memoriei rapide și eficiente energetic DDR5, cele două sloturi SO-DIMM fiind echipate cu câte un modul de 8GB DDR5-4800. Upgrade-ul este facil și permite actualizarea sistemului peste 1-2 ani.

VEZI OFERTA ONLINE FA507RC

În cazul în care doriți un laptop echipat cu procesor Intel, versiunile lansate anul trecut  – TUF Gaming F15 FX506HEB – aduc un echilibru între performanță și bugetul necesar unei noi achiziții. Procesoarele din dotare sunt  Intel Core i5-11400H și Intel Core™ i7-11800H din generația a 11-a. Fiind modele puternice din seria H, acestea pot susține orice gen de task office, precum și gaming și streaming.

VEZI OFERTA ONLINE FX506HEB

Existe garanția laptopului tău printr-un feedback online – Părerea ta contează!

Toate laptopurile recomandate sunt eligibile în campania ASUS – Părerea ta contează! Trebuie doar să împărtășești experiența ta cu produsul și vei primi un an de extra-garanție. Cum faci asta? E foarte simplu, scrie un mini-review (trei propoziții, aprox. 200 de caractere), spunând ce părere ai despre caracteristicile, funcțiile și aspectul laptopului achiziționat. Publică-l pe una dintre platformele participante (eMAG, ALTEX, Media Galaxy, PCGarage, Flanco, evoMAG, Cel, ASUS eShop) și înscrie-l în formularul din pagina campaniei. Află detalii din linkul de mai jos.

VEZI CAMPANIA PĂREREA TA CONTEAZĂ