HomeProduseLaptopuriEditează de oriunde cu laptopul ProArt StudioBook 17 H700GV
Seria ASUS ProArt StudioBook

Editează de oriunde cu laptopul ProArt StudioBook 17 H700GV

Portabilele ASUS ProArt StudioBook sunt de ajutor fie că lucrezi de acasă, dintr-un loc public sau de la birou. Acestea sunt extreme de puternice pentru a concura cu sistemele desktop specializate, cum ar fi stațiile grafice. Modelele ProArt StudioBook sunt destinate profesioniștilor, fie că vorbim de arhitecți, graficieni, editori video, modelatori 3D, designeri și creatori de conținut vizual.

Laptopurile au o construcție specială, ce integrează hardware extrem de avansat precum procesoare până la Intel Xeon și grafica până la NVIDIA Quadro. Seria cuprinde configurații diferite, existând cel puțin o versiune care este pe placul tău.

De această dată, ne vom referi la sub-seria StudioBook 17 și în particular la modelul H700GV-AV004R.

Acesta dispune de un procesor Intel Core i7-9750H din generația a noua și de grafica NVIDIA GeForce RTX 2060 cu 6GB VRAM. Memoria RAM de 16 GB poate fi ulterior extinsă până la 64GB, doar un slot din două fiind ocupat. Datele sunt stocate pe un SSD pe PCI Express cu capacitate de 512 GB.

Laptop pentru editare ProArt StudioBook 17 H700

Laptop pentru editare ProArt StudioBook 17 H700

Ecranul este impresionant și are raport 16:10

Ecranul NanoEdge regăsit pe StudioBook 17 H700 este cu adevărat impresionant. Acest panou WUXGA (1920×1200) acoperă un spectru de culoare extins și suportă o acuratețe excepțională a culorilor pentru a asigura un nivel excelent al detaliilor și imagini vibrante, puternice, mult mai realiste. Raportul de aspect al imaginilor de 16:10 îți oferă un spațiu mai mare pentru toate aplicațiile și utilitarele tale creative.

Atuurile lui StudioBook 17 H700:

  • Hardware performant
  • Ecran NanoEdge cu acuratețe excepțională
  • Construcție robustă

Vezi oferta online

Un set extins de opțiuni de conectivitate de înaltă performanță, inclusiv porturi Thunderbolt 3, îi conferă modelului ProArt StudioBook 17 un nivel de conectivitate de top, pentru flexibilitate versatilă indiferent că te afli la birou sau în deplasare. Iar cu ajutorul soluției Wi-Fi integrate de clasă gigabit te vei putea bucura de viteze de transfer echivalente celor pe fir, fără a folosi cabluri.

Fiecare produs ProArt StudioBook trece prin numeroase teste de durabilitate și certificări de nivel militar (MIL-STD 810G) care garantează faptul că își va păstra calitățile și funcționalitatea chiar și atunci când este supus unui regim intens de exploatare. Seria de notebook-uri profesionale ASUS ProArt StudioBook este disponibilă în magazinele din România.