HomeProduseLaptopuriProbabil cel mai spectaculos laptop de gaming din lume!
ROG Zephyrus Duo 15

Probabil cel mai spectaculos laptop de gaming din lume!

La întrebarea “Care e cel mai spectaculos laptop de gaming?” avem un singur răspuns: ROG Zephyrus Duo 15 GX550LXS. Laptopul fabricat de ASUS integrează într-o formă unică o serie de tehnologii pe care nu le găsim pe alte modele. ASUS a riscat destul de mult pe proiecte spectaculoase, așa cum este și ROG Zephyrus Duo 15, și a câștigat nu numai aprecierile fanilor, ci și o poziție de top pe piața laptopurilor de gaming.

ROG Zephyrus Duo 15 în versiunea GX550LXS-HF088T beneficiază de un procesor Intel Core i9-10980HK, cu opt nuclee și frecvențe de top de până la 5.3GHz, SSD de 1TB, 32GB memorie RAM și un accelerator video NVIDIA GeForce RTX 2080 Super cu 8GB memorie video. Dacă până aici specificațiile pot fi asemănătoare cu cele câteva modele existente de în lume în această zonă de preț, ecranul ROG ScreenPad Plus (vezi un tutorial pentru ScreenPad Plus) stabilește o diferență clară. Acest ecran se înclină automat la un unghi de 13 grade pentru a permite o mai bună răcire și o vizualizare mai confortabilă. Această mișcare fluidă este atent urmărită de o balama personalizată care stabilește ascensiunea pentru a preveni deteriorarea.

Panoul secundar de 14,1 inchi al lui ROG Zephyrus Duo 15 este cel mai mare ecran secundar pus în producție pe un laptop de gaming. Panoul IPS afișează unghiuri largi de vizualizare pe toată lățimea carcasei și are o rezoluție de 3840 x 1100, cu o densitate mare de pixeli, care oferă detalii bogate, text clar și linii cursive la o rată de refresh fluidă de 60 Hz.

Vezi oferta GX550LXS-HF088T

Gamerii și creatorii de conținut se vor bucura pe deplin de rezoluția înaltă și gama de culori extinsă a versiunii cu ecran 4K UHD, calibrată din fabrică pentru a oferi un nivel de acuratețe a culorilor de peste 100% în spațiul Adobe RGB. Pasionații de jocuri pot beneficia de afișajul FHD tactat la 300Hz și dedicat în mod special unei experiențe superioare în afișare elementelor de grafică din jocuri competitive.

Prezentare video: ROG Zephyrus Duo 15 GX550