HomeProduseLaptopuriTransformă-ți adversarii online în prieteni cu ROG Strix G15
Strix G15 Electro Punk

Transformă-ți adversarii online în prieteni cu ROG Strix G15

Jocurile pe calculator înseamnă în primul rând noi prieteni și timp plăcut petrecut împreună, chiar și atunci când vremea de afară nu îți permite să ieși din casă.

Laptopul de gaming ROG Strix G15 este echipat cu toate funcțiile necesare pentru a deveni un jucător de temut. Fiind dotat cu cele mai noi procesoare Intel Core i7-10750H până la 5 GHz și acceleratoarele video NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti 4GB, modelul ROG Strix G15 G512LI-AL036 este pregătit pentru cele mai noi jocuri, rulate cu detaliile grafice la maximum. Jocurile tale sunt stocate pe un SSD cu o capacitate de 512GB, încărcarea acestora fiind foarte rapidă.

ROG Strix G15 mai vine cu o serie de avantaje față de modelele obișnuite. Inovațiile sistemului de răcire inteligent, cum ar fi pasta termică din metal lichid, duc performanțele la următorul nivel. Ventilatoarele duale n-Blade învart cele 83 de lamele pentru a crește fluxul de aer, iar lamelele ultra-subțiri extind suprafața de disipare a căldurii.

Tehnologia de răcire cu metal lichid

Aplicația software ROG Armoury Crate schimbă automat modurile de funcționare active pentru a optimiza performanțele și nivelul sonor în funcție de sarcinile de funcționare.

Laptopul ROG Strix G15 G512LI-AL036 este disponibil în stoc și beneficiază de o reducere de preț.

Vezi oferta G512LI-AL036