HomeStiriROG Phone 3 Strix Edition este prima recomandare pentru gamingul mobil
Telefonul de Gaming ROG Phone 3

ROG Phone 3 Strix Edition este prima recomandare pentru gamingul mobil

Telefonul de gaming ROG Phone 3 Strix Edition este prima recomandare pentru pasionații de jocuri pe mobil. Telefonul are numeroase caracteristici proiectate special pentru cei care doresc să instaleze cele mai noi jocuri. Versiunea ROG Phone 3 Strix Edition, disponibilă în România, este echipată cu o platformă mobilă Qualcomm Snapdragon 865, 8 GB memorie RAM LPDDR5 și 256GB spațiu de stocare. ROG Phone 3 Strix Edition este un telefon compatibil cu rețelele 5G în toate versiunile sale, astfel că utilizatorii vor fi pregătiți pentru vitezele viitorului.

Ecranul AMOLED cu diagonala de 6,59 inchi este pur și simplu superb. Culorile sunt intense, vii și precise, având o acuratețe a culorii Delta-E < 1, precum și o latență de 25 de milisecunde la atingere. Ecranul nu numai că oferă imagini fascinante, dar are și o rată de refresh de 144 Hz fiind perfect pentru jocurile rapide.

Butoanele virtuale actualizate AirTrigger 3 oferă controlul prin atingerea senzorilor haptici extra-preciși de pe marginile telefonului. Capabilitățile în materie de gesturi ale senzorilor laterali AirTrigger 3 au fost și mai mult extinse, incluzând gestul de glisare și posibilitatea de împărți un buton în două, oferindu-le gamerilor o experiență de nivelul celei de pe o consolă de jocuri. Un nou senzor de mișcare adaugă încă un gest de comandă în arsenalul utilizatorilor, permițându-le să controleze acțiunea prin scuturarea dispozitivului: este o cu totul nouă modalitate de a interacționa cu dispozitivul. AirTrigger 3 le oferă gamerilor cel mai bun control disponibil pe un smartphone de gaming și duce ștacheta la cel mai înalt nivel.

Vezi oferta online

Specificații principale ROG Phone 3 Strix Edition:

  • Display: 6.59 inchi 2340×1080 FHD+ AMOLED, 144Hz, 1ms / DCIP3/ 1,000,000:1, Corning Gorilla 6 Glass;
  • Procesor grafic: Adreno 650;
  • Memorie RAM: 8GB LPDDR5;
  • Stocare: 256GB UFS 3.1;
  • Camere: spate (camera triplă -64MP Sony IMX686 wide, 13MP camera ultra wide, și 5MP cameră macro) frontală (24MP cameră de înaltă rezoluție);
  • Conexiune: 5G, BTS.1, WLAN AX 2×2 MiMO, NFC,
  • Localizare GPS, BDS, GLO, Galileo, QZSS;
  • Dual SIM: Slot 1: 2G/3G/4G/5G Nano SIM (DSDV LTE+LTE); Slot 2: 2G/3G/4G/5G Nano SIM (DSDV LTE + LTE);
  • Baterie: baterie de înaltă capacitate 6000mAh, suportă Quick Charge 4.0
  • Accesorii incluse: 1 x Aeroactive Cooler III, 1 x Adaptor căști USB-C la audio jack 3.5mm.