HomeProduseLaptopuriPromoție de nerefuzat pentru ROG Strix Scar III
ROG Strix Scar III

Promoție de nerefuzat pentru ROG Strix Scar III

ASUS ROG Strix Scar III G731GW era deja un laptop dezirabil, oferind unele dintre cele mai robuste configurații disponibile pentru un laptop de gaming și un design de zile mari, de un minimalism atent studiat, care nu oferă doar un deliciu vizual ci și o funcționalitate extrem de eficientă. Strix Scar III a devenit însă, dacă mai era posibil, și mai atractiv, grație unei incitante promoții în care Altex îți oferă o reducere de nu mai puțin de 1.500 de lei pentru această adevărată mașinărie infernală de gaming.

Configurația oferită în promoție pentru modelul G731GW-H6181T include un puternic procesor Intel Core i9-9880H, tactat până la 4,8 GHz, 32 de GB de RAM, o placă grafică redutabilă NVIDIA GeForce RTX 2070 8GB, un ecran Full HD de 17,3 inchi, o soluție de stocare SSD generoasă de 1 TB și sistemul de operare Windows 10 Home, totul într-o carcasă de culoare Gunmetal.

Vezi oferta ROG Strix Scar III G731GW

Design original și funcțional

Puterea considerabilă a acestui sistem de jocuri este dublată de o eleganță deosebită, care îi conferă și o excelentă versatilitate, potrivindu-se la fel de bine la un turneu de gaming, într-un birou sau pe canapeaua din sufrageria de acasă. Designul minimalist nu are doar valențe estetice, ci și un caracter profund funcțional și cel mai bun exemplu este decupajul din partea de jos a ecranului, care nu este doar o formă asimetrică șic, ci joacă un rol important în răcirea sistemului, permițând o circulație liberă a aerului cald din carcasă în zona orificiilor de evacuare. Acest design strategic este rezultatul colaborării ASUS cu grupul BMW Designworks și oferă o tehnologie de răcire 3D Flow Zone. De asemenea, interiorul subtil, cu design de carbon, este accentuat de iluminarea Aura Sync care se extinde peste noua bara iluminată, tastatură și logo-ul ROG.

Hardware excelent pentru jocuri

ADN-ul de gaming al acestui sistem este scos în evidență de sistemul grafic cu performanțe deosebite. G731 este echipat cu un ecran ultra-subțire, tactat la 240 Hz, care oferă un timp de răspuns de 3 ms gri-la-gri (GTG), pentru imagini fluide și viteze de reacție fără egal. Imaginile provin de la o placă grafică cu un procesor NVIDIA GeForce RTX™ 2070, cu 8 GB de memorie VRAM și suport pentru o grafică incredibilă, fotorealistă, datorită tehnologiei de trasare a razelor în timp real (real-time ray tracing) și motorului de procesare al imaginilor cu suport AI. Întregul sistem este motorizat cum se cuvine de un procesor Intel® Core™ i9-9880H la 4,8 GHz, acompaniat de 32 GB de memorie DDR4. Stocarea este mai mult decât generoasă, cu o unitate SSD de 1 TB M.2 NVMe PCIe® 3.0.

Personalizare perfectă

Tehnologia Aura Sync conferă întregului sistem un aspect uniform. Poți alege combinația preferata de culori pentru logo-ul ROG, tastatură și bara de iluminare, dar și pentru mouse-urile, căștile și celelalte periferice ce suportă Aura Sync. Spectrul complet de culori și cele șapte moduri de iluminare diferite pot fi accesate cu ușurință prin intermediul panoului de control Aura.

Sunet superb

Asus ROG G731 oferă un sunet mai clar, mai puternic și mai precis cu ajutorul difuzoarelor performante, orientate lateral. Vei putea auzi până și cele mai slabe sunete, astfel încât vei ști din ce direcție se apropie adversarii. Tehnologia de amplificare inteligentă monitorizează ieșirile audio și efectuează ajustări în timp real, astfel încât vei putea amplifica volumul fără a afecta negativ conurile difuzoarelor — ceea ce duce la o creștere a volumului maxim suportat de până la 200 %, cu o gama dinamică și un bas de asemenea crescute. Sonic Studio III oferă un sunet de calitate ridicată în jocuri, sunet surround pentru căști, precum și streaming și înregistrare audio îmbunătățite pentru preluarea perfectă a vocilor și reducerea zgomotului de fundal. Fiecare mic avantaj ajută pe drumul către victorie, iar Asus G731 îți garantează că vei auzi foarte precis fiecare indiciu sonor!

Vezi oferta ROG Strix Scar III G731GW