HomeStiriCare sunt laptopurile de gaming Republic of Gamers prezentate la CES 2023

Care sunt laptopurile de gaming Republic of Gamers prezentate la CES 2023

Republic of Gamers a dezvăluit o gamă largă de laptopuri performante în cadrul evenimentului virtual de lansare For Those Who Dare: Maxed Out cu prilejul CES 2023.  Anul acesta, ROG și-a îmbunătățit mai mult ca niciodată portofoliul de gaming pentru a depăși toate barierele de performanță. Printre noutăți se numără laptopurile de gaming din seria Strix Scar și Strix G, în versiuni cu diagonale de 16, 17 și 18 inci.

Aceste mașinării puternice de gaming integrează atât procesoare ce urcă în gamă până la AMD Ryzen™ 9 Zen 4 și Intel Core™ din generația a 13-a, dezvoltând mai multă putere ca niciodată pentru performanțe maxime, cât și GPU-uri NVIDIA GeForce RTX™ din seria 40 pentru laptopuri, care conlucrează cu un comutator MUX și NVIDIA Advanced Optimus pentru a atinge performanțe nemaiîntâlnite până acum pe un laptop.

Noul ROG Strix SCAR 18 (G834) a fost proiectat pentru pentru pasionații de sporturi electronice. Este o adevărată mașinărie de gaming, care a integrat puterea și confortul unui PC desktop într-un laptop echipat cu componente de top, ajutând jucătorii să capteze toată lumina reflectoarelor prin performanțele maxime dezvoltate. În mod impresionant, G834 este primul laptop ROG care dispune de un ecran Nebula de 18 inci, cu specificații de până la QHD 240 Hz.

Află mai multe detalii despre ROG Strix (2023)

În plus, ROG a prezentat noul Zephyrus M16 (GU604), cu panourile ROG Nebula HDR și AniMe Matrix™, precum și Zephyrus G16 (GU603) și Zephyrus G14 (GA402) – toate cu performanțe maximizate, oferindu-le jucătorilor avantajul competitiv de care au nevoie.

ROG Zephyrus M16 (2023) GU604

ROG Zephyrus M16 (2023) GU604

În ceea ce privește flexibilitatea scenariilor de utilizare, ROG a actualizat modelele ROG Flow X16 (GV601), Flow X13 (GC33) și Flow Z13 (GZ301) – toate fiind compatibile cu stația grafică externă ROG XG Mobile pentru o putere de calcul suplimentară. Noile laptopuri polivalente sunt impresionante, având un format ultra-compact, proiectat pentru a se adapta diverselor scenarii de lucru, oferind cel mai bun mix de performanță și portabilitate.

ROG Flow X16 adoptă designul convertibil prin rotirea ecranului la 360° pentru patru moduri distincte de lucru: laptop, stand, cort și tabletă. Acesta include suport tactil pentru modul tabletă și suport pentru pentru a lua notițe și a desena cu precizie folosind un stilou digital. Jucătorii se vor putea bucura de performanțe de top, bazându-se pe un procesor ce urcă în gamă până la Intel Core i9-13900H din generația a 13-a, o placă grafică până la NVIDIA GeForce RTX seria 40 pentru laptop, stocare pe SSD PCIe 4.0 x4 cu capacitate de până la 2 TB și până la 16 GB de memorie DDR5-4800 pe două sloturi SO-DIMM cu posibilitatea de upgrade.

RECOMANDARE: Află mai multe despre configurațiile ROG Flow X16 disponibile în România

Puternica tabletă de gaming ROG Flow Z13 (GZ301) a fost echipată cu un procesor ce urcă în gamă până la Intel Core i9-13900H din generația a 13-a și un GPU până la NVIDIA GeForce RTX din seria 40 pentru laptop, cu suport G-SYNC și DDS 2.0, totul încadrându-se într-un șasiu de 13 inci care cântărește doar 1,1 kg și are o grosime de 12 mm. Jucătorii se pot bucura de jocuri ca pe o consolă, în timp ce se află în deplasare, bucurându-se de unghiuri de vizualizare multiple prin ajustarea standului până la 170°, precum și de suportul pentru GPU-ul extern XG Mobile. GZ301 permite interacțiuni prin mouse și tastatură, controler și interfața tactilă.