HomeCampanii si concursuriÎnscrie-te la giveaway-ul ROG România și poți câștiga un laptop Strix G17
v

Înscrie-te la giveaway-ul ROG România și poți câștiga un laptop Strix G17

Canalul de Youtube ROG România a depășit recent borna de 20.000 de abonați, iar dacă te numeri printre ei îți poți activa șansa de a câștiga un laptop de gaming ROG Strix G17 sau unul din cele 19 vouchere în valoare de 200 RON pe eShop-ul oficial ASUS.

Pentru a putea câștiga unul din cele 20 de premii, abonații canalului trebuie să răspundă la o întrebare prin intermediul unui comentariu la acest video. Evident, orice utilizator Youtube poate da subscribe pentru a accesa tombola ROG.

Întrebarea giveaway-ului ROG România

Ce produs ROG anunțat la începutul acestui an la CES 2023 te-a impresionat cel mai mult. Numește produsul Republic of Gamers și oferă un motiv!

Răspunde pe Youtube până pe data de 31 ianuarie 2023 inclusiv. Lista câștigătorilor extrași în mod aleator va fi publicată la începutul lunii februarie. Regulamentul poate fi consultat aici.

Ce premii poți câștiga la giveaway-ul ROG România

ROG va acorda prin tragere la sorți 19 vouchere pe eShop-ul ASUS, fiecare în valoare de 200 de lei, iar Marele Premiu va fi un laptop ROG Strix G17 cu procesor AMD Ryzen 7, 8GB RAM, SSD de 512GB, și placă grafică nVidia GeForce RTX 3050 Ti!