HomeProduseLaptopuriLaptopuri TUF Gaming sunt la ofertă, prilej să te joci pe seria FX505DU
ASUS TUF Gaming FX505DT

Laptopuri TUF Gaming sunt la ofertă, prilej să te joci pe seria FX505DU

Laptopurile TUF Gaming reprezintă unele dintre cele mai robuste portabile de gaming ce pot fi achiziționate astăzi din magazinele din România. Noua oferă pregătită de ASUS pune laolaltă numeroase notebook-uri TUF Gaming, cu prețuri pe placul tuturor. Accesează linkul de mai jos pentru a alege laptopul de gaming ce ți se potrivește cel mai bine.

Vezi oferta pentru laptopurile ASUS TUF Gaming

Laptopurile de gaming TUF sunt echipate cu plăci grafice NVIDIA ce urcă în gamă până la GeForce GTX 1660 Ti pentru o experiență cursivă în jocuri și streaming de conținut video în timp real. Procesoarele mobile AMD Ryzen cu 4 nuclee și 8 fire de execuție accelerează aplicațiile rulate în paralel, inclusiv programele de chat și streaming ce funcționează odată cu jocurile tale favorite.

Recomandarea 1: TUF Gaming FX505DU-AL031

Laptopul de gaming ASUS TUF FX505DU-AL031 este bazat pe un procesor AMD Ryzen 7-3750H, cu frecvențe de vârf de până la 4,0GHz. Ecranul Full HD cu diagonala de 15,6 inchi este sincronizat cu o placă video NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti cu 6GB memorie video. Datele sunt stocate pe o unitate SSD foarte rapidă, cu capacitatea de 256GB.

Vezi oferta pentru FX505DU-AL031

Recomandarea 2: TUF FX505DU-AL052

Notebookul ASUS TUF FX505DU-AL031 are o structură identică într-o mare măsură cu cea a modelului de mai sus, deosebindu-se prin SSD-ul cu o capacitate de 512GB.

Vezi oferta pentru FX505DU-AL052

Ambele laptopuri beneficiază de ecrane NanoEdge de nivel IPS, cu rate de refresh de până la 120 Hz, oferind efecte vizuale fluide și jocuri clare, fără blur. Panourile mate acoperă întreg spectrul de culoare sRGB și produc culori vii cu unghiuri largi de vizualizare.

Design-ul NanoEdge are o ramă semnificativ mai subțire decât laptopurile tradiționale, oferind o experiență vizuală mai captivantă și o amprentă generală mai redusă. Tastele au o cursă amplă de 1,8 mm și tehnologie exclusivă ASUS Overstroke ce ridică punctul de declanșare pentru a îmbunătăți răspunsul, oferindu-le simultan jucătorilor un timp de reacție mai scurt și o experiență mai plăcută.

Vezi un clip de prezentare pentru ASUS TUF FX505DU