HomeStiriLansariLaptopurile ASUS TUF Gaming A15 sunt disponibile în România
Laptopurile TUF Gaming A15

Laptopurile ASUS TUF Gaming A15 sunt disponibile în România

Seria TUF Gaming A15 devine disponibilă în România, un prim model destinat pasionaților de gaming intrând astăzi în ofertele magazinele din țara noastră. Prezentate pentru prima dată la CES 2020, noile portabile combină hardware-ul de generația următoare cu cele mai recente procesoare mobile din seria AMD Ryzen 4000. Acestea sunt mai bine optimizate pentru multitasking comparativ cu generația anterioară, permițându-le utilizatorilor să realizeze mai multe lucruri în același timp.

Versiunile de top includ cele mai recente procesoare AMD Ryzen 7 4800H cu 8 nuclee și 16 fire de execuție, până la 32 GB de memorie RAM și acceleratoare video NVIDIA ce urcă în gamă până la GeForce RTX 2060, cu 6GB memorie GDDR6 VRAM. Procesoarele AMD Ryzen 7 4800H au frecvențe de vârf de până la 4.2GHz, un TDP de 45W și sunt construite pe baza tehnologiei de producție TSMC 7nm FinFET. Combinația de îmbunătățiri arhitecturale și procesul de fabricație revoluționar pe 7 nm aduc o eficiență energetică excepțională.

Laptopurile de gaming TUF Gaming A15 sunt echipate cu grafică NVIDIA GeForce cu arhitectură Turing. Noile modele pot fi configurate inclusiv cu procesoarele grafice GeForce RTX 2060, care folosesc o combinație de nuclee CUDA, RT și Tensor pentru trasarea razelor de lumină în timp real și accelerarea bazată pe AI.

Ecranele NanoEdge de 15,6 inchi, disponibile pe TUF Gaming A15, au rezoluție Full HD și rate de împrospătare de până la 144 Hz. Sincronizarea adaptivă afișează imaginile cadru cu cadru, fără ruperi sau pierderi. Fiecare laptop include o cameră web pentru streaming sau conferințe video, poziționată pe marginea de sus.

Laptopurile TUF Gaming A15

Laptopurile TUF Gaming A15

Răcire avansată cu auto-curățare

Notebook-urile de gaming de la ASUS integrează un sistem avansat de răcire, cu un flux ridicat de aer rece pentru a menține temperaturile sub control. Modelul de tip fagure de pe spatele laptopului funcționează și pe post de rețea extinsă de admisie a aerului pentru ventilatoarele și radiatoarele din interior. Sistemul de auto-curățare a ventilatoarelor și radiatoarelor direcționează impuritățile în tunele anti-praf înainte ca acestea să se poată depune.

Pentru a se încadra în standardele militare MIL-STD-810H, laptopul este supus unor teste de rezistență complexe. Dispozitivele sunt testate pentru a rezista cu succes daunelor cauzate de căderi neașteptate, lovituri și șocuri în timpul procesului de livrare sau în timpul utilizării zilnice. Prin urmare ASUS TUF Gaming FA506 poate fi transportat cu ușurință într-o geantă sau într-un rucsac, oriunde te-ai deplasa.

Laptopurile TUF Gaming pot fi actualizate în funcție de cerințele utilizatorilor, capacul fiind fixat cu șuruburi Phillips standard, fără a fi nevoie să folosești instrumente speciale.

Prețuri și disponibilitate

Laptopurile ASUS TUF Gaming A15 FA506 vor fi disponibile în România în cel de-al doilea trimestru. Primul model ajuns în oferta magazinelor locale este FA506IU-AL048:

  • procesor AMD Ryzen 7 4800H
  • placă video NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti cu ROG Boost și 6GB GDDR6
  • ecran FullHD cu rată de refresh de 144 Hz, 8 GB RAM
  • stocare de 512GB M.2 NVMe PCIe 3.0 SSD
  • baterie de 48WH

Vezi oferta Altex  Vezi oferta eMAG  Vezi oferta PC Garage

Vezi o prezentare video TUF Gaming FA506