HomeProduseLaptopuriCu gândul doar la gaming: laptopurile ASUS sunt la promoție de Gaming Days
Promoție Gaming Days

Cu gândul doar la gaming: laptopurile ASUS sunt la promoție de Gaming Days

Gamerilor le arde doar de joacă acum că se apropie și vacanța de Sărbători, iar laptopurile ASUS și ROG le fac cu ochiul. Acum ar fi momentul să faci upgrade-ul pe care l-ai tot amânat, ca să te prindă zilele libere cu un laptop de gaming nou-nouț, echipat cu o performantă placă grafică dedicată NVIDIA GeForce. Promoția „Gaming Days” ce se desfășoară între 8 și 19 decembrie e perfectă pentru tine. Dacă în această perioadă vei achiziționa unul dintre laptopurile de gaming propuse, vei primi gratis un  rucsac ROG BP1501.

Cel mai accesibil sistem din selecție este un model ROG Strix G15 la puțin peste 4.000 de lei, așa că îți poți da seama de nivelul ridicat de performanță pe care ți-l propune promoția. Echipat cu un procesor AMD Ryzen 7 4800H la 2,9 GHz (8M Cache, până la 4,2 GHz) și o placă grafică NVIDIA GeForce GTX 1650, acest sistem are un ecran performant cu o rată de reîmprospătare de 144 Hz. Vei putea rula optim orice joc solicitant al momentului și vei beneficia și de designul atrăgător și funcțional specific seriei Strix G.

De cealaltă parte a spectrului se află un sistem ROG Flow X13 echipat cu un procesor AMD Ryzen 9 5980HS, tactat la 3.1 GHz (16M cache, până la 4,8 GHz)  și o placă video NVIDIA GeForce RTX 3050 care poate atinge, cu ROG Boost, până la 1157,5 MHz la 3 5W (40 W cu Dynamic Boost). Ecranul tactil de nivel IPS are o rată de reîmprospătare de 120 Hz și o diagonală de 13,4 inchi. Prețul premium îți aduce în pachet și o husă GV301, un mouse de gaming ROG Impact, un stylus și ROG XG Mobile (GC31S cu NVIDIA GeForce RTX™ 3080).

Între aceste extreme, oferta este destul de variată, cu modele din seriile ASUS TUF, ROG Strix, ROG Flow și ROG Zephyrus, care ar trebui să acopere diverse bugete cu configurații performante și formate atractive. Vezi detalii apăsând pe butonul de mai jos. Alegere plăcută!

Vezi oferta online