HomeCampanii si concursuriGiveway: Câștigă un rucsac ROG plin cu surprize!

Giveway: Câștigă un rucsac ROG plin cu surprize!

Cui nu-i plac cadourile?! Inclusiv cei care le dăruiesc sunt mai bucuroși! Și noi suntem mai bucuroși când putem anunța un giveaway. ROG a pregătit 3 pachete speciale sub forma a trei rucsacuri ROG pline.

Mecanismul e foarte simplu, iar ultima zi de participare este 22 decembrie 2021! Te abonezi la canalul ROG Romania pe Youtube și răspunzi la următoarea întrebare pe Youtube în pagina clipului video de mai jos: Care ți s-a părut cel mai interesant produs ROG al anului 2021?

Premiul este un rucsac ROG Ranger BP1501G și conținutul său. Are o capacitate de stocare de 16 litri, un compartiment mare, căptușit, gândit pentru un laptop de până la 17 inchi și un al doilea buzunar pentru o tabletă de 10 inchi. Are și un buzunar frontal mare, cu fermoar, pentru alte echipamente. Află mai multe AICI.

Al doilea element e ROG Gladius II Origin, un mouse optic egonomic pentru gaming, proiectat pentru dreptaci și optimizat pentru jocurile FPS. Are senzor optic de 12000 DPI, iluminare Aura RGB cu suport pentru a-l sincroniza cu alte echipamente Aura Sync. Cablul e detașabil și vine cu o husă ROG pentru portabilitate. Folosește switch-uri OMRON de calitate, testate pentru 50 de milioane de clickuri. Are un buton pentru modificarea sensibilității DPI și alte două butoane pe stânga.

Ce mai conține fiecare din cele 3 premii identice: prosop ROG, cană ROG, șapcă ROG, agendă ROG, cub de hârtie ROG, patch-uri brodate ROG, 2 brățări de silicon ROG.