HomeRecomandariROG Ranger BP1501G: un rucsac ușor și multifuncțional
Rucsac ROG Ranger BP1501G

ROG Ranger BP1501G: un rucsac ușor și multifuncțional

Rucsacul de gaming ROG Ranger BP1501G se remarcă prin greutatea redusă și ornamentele cu interpretări futuriste, cu text cibernetic, ale emblematicului nume și logo al mărcii Republic of Gamers. Ranger BP1501G este confecționat dintr-un poliester 900D elegant și durabil, care respinge apa și rezistă excelent la zgârieturi. Apărătorile de colț de inspirație militară previn destrămarea materialului, păstrând atât Ranger BP1501G, cât și laptopul protejate de loviturile de zi cu zi.

Vezi oferta online

Ranger BP1501G oferă o capacitate de stocare de 16 litri și o mare flexibilitate. Alături de un compartiment mare, căptușit, care găzduiește un laptop de până la 17 inchi, există un al doilea buzunar căptușit pentru o tabletă de 10 inchi. Aceste buzunare adaptate limitează mișcarea, oferind o protecție confortabilă pentru unul sau ambele dispozitive. Există, de asemenea, un buzunar frontal mare, cu fermoar, pentru diverse echipamente. Acesta ascunde în plus trei buzunare interne glisante pentru două pixuri și un smartphone de până la 6,2 inchi.

Rucsac ROG BP1501G

rucsac ROG BP1501G

Confortabil, reglabil și sigur, Ranger BP1501G are un suport pentru spate articulat, care este îmbrăcat în plasă, pentru a-ți menține răcoarea și confortul în timpul călătoriilor. Curelele de umăr reglabile și căptușite asigură o fixare sigură, în timp ce buclele țesute în chingi oferă o capacitate suplimentară de transport inspirată de câmpul de luptă. O curea încorporată pentru bagaje adaugă un alt nivel de confort zilnic, ceea ce îți permite să fixezi rapid Ranger BP1501G la o valiză sau la un cărucior de bagaje.

Vezi oferta online