HomeEvenimenteASUS a câștigat 3 premii la Gala Premiilor Connect 2021
3 premii Connect pentru ASUS

ASUS a câștigat 3 premii la Gala Premiilor Connect 2021

Cu ocazia ediției din acest an a Galei Premiilor Connect, compania ASUS a fost premiată pentru cel mai bun ultrabook, pentru cel mai bun laptop de gaming și pentru cel mai bun brand de laptopuri, în urmă unei jurizări făcute de redacția Connect împreună cu cei mai importanți jurnaliști și bloggeri tech din România, care au votat pentru cele mai bune produse din 2021, grupate în 24 de categorii.

Rezultatele jurizării reflectă cel mai imparțial mod posibil de votare pe care organizatorii l-au găsit pentru formatul din acest an al Galei Connect. Produsele câștigătoare au fost alese de către 20 de revieweri, care au avut ocazia să le testeze pe măsură ce ele au fost lansate și au apărut pe rafturile virtuale sau reale ale retailerilor.

Cel mai bun ultrabook: ASUS Zenbook 14

Câștigătorul categoriei „Cel mai bun ultrabook” a fost modelul ASUS Zenbook 14, unul dintre cele mai mici laptopuri de 14 inchi din lume, care vine echipat cu un extraordinar afișaj de tip NanoEdge cu margini ultra-subțiri și soluția exclusivă NumberPad, pentru a oferi utilizatorilor libertatea de a descoperi propriile puteri creative.

„Categoria laptopurilor ultra-ușoare este întotdeauna una provocatoare pentru orice producător de PC-uri, pentru că trebuie să ofere performanțe și funcții peste medie într-o carcasă extrem de subțire – ceea ce, în mod normal, este greu de oferit”, a declarat Bogdan Ivașcu, Country manager, ASUS România.

Cel mai bun laptop de gaming: ROG Zephyrus S17

„Cel mai bun laptop de gaming” a fost declarat inovatorul ROG ZEPHYRUS S17, un model premium destinat jocurilor, pentru care designerii au atins un nivel de creativitate fără precedent. Procesoarele care urcă în gamă până la un Intel Core™ i9  de generația a 11-a sunt răcite cu metal lichid, iar placa video GeForce RTX™ 3080 rulează la 140 W cu Dynamic Boost. Cele două componente cheie oferă performanțe de top, fiind răcite cu sistemul avansat AAS Plus. Tastatura opto-mecanică înclinată este nota de design distinctivă a acestui model, oferind capacitate de reacție și confort sporite.

„Gama noastră Zephyrus îmbină performanța extremă cu carcasa foarte subțire, două lucruri care, de obicei, merg în sens opus. Seria Zephyrus este destinată să răspundă cerințelor celor care își doresc ca laptopul lor de gaming să fie cat mai portabil și subțire, fără ca performanța acestuia să sufere”, a precizat Bogdan Ivașcu.

Bogdan Ivașcu (ASUS Romania) la Gala Premiilor Connect 2021

Bogdan Ivașcu (ASUS Romania) la Gala Premiilor Connect 2021

ASUS – Cel mai bun brand de laptopuri

Redacția Connect consideră că ASUS a fost „Cel mai bun brand de laptopuri” în 2021, apreciind întreaga gamă de produse a companiei pe acest segment, în urma testelor detaliate realizate cu laptopuri din toate categoriile oferite de producător.

„Mă gândesc că [premiul pentru] cel mai bun brand de laptopuri ar putea fi pentru fiabilitate, însă, în momentul de față, cheia succesului nu mai ține de un singur element, ci de mai multe. De aceea, înclin să cred că, de fapt, am primit acest premiu pentru modul fericit în care am îmbinat fiabilitatea cu inovația, cu design-ul și, nu în ultimul rând, cu performanța. Suntem onorați să primim acest premiu și mulțumim juriului pentru răbdarea de a testa produsele noastre și, nu în ultimul rând, echipei Connect pentru organizarea acestei gale”, a conchis Bogdan Ivașcu.