HomeProduseLaptopuri3 laptopuri business ASUS ExpertBook care îți pot îmbunătăți productivitatea
Noile laptopuri de business de la ASUS

3 laptopuri business ASUS ExpertBook care îți pot îmbunătăți productivitatea

În general, un laptop cu capabilități hardware relativ limitate și un design tern și neinspirat era considerat unul „de business”. Dar chiar dacă aplicațiile folosite frecvent în domeniul afacerilor pot fi rulate optim cam pe orice laptop, din punct de vedere al puterii de calcul necesare, modelele recente dedicate afacerilor sunt preferabile pentru opțiunile lor extinse de conectivitate, pentru funcțiile de securitate avansate, portabilitatea excelentă și versatilitatea lor în diverse scenarii de utilizare.

Îți propunem 3 excelente modele de laptopuri de business recente: ASUS ExpertBook B7 Flip (B7402),  ASUS ExpertBook B9 (B9400) și ASUS ExpertBook B1 (B1400/B1500), care oferă tot ce ai putea avea nevoie pentru lucrul la birou sau în condiții de mobilitate.

ASUS ExpertBook B7 Flip: profită de 5G!

ASUS ExpertBook B7 Flip

ASUS ExpertBook B7 Flip

ASUS ExpertBook B7 Flip este un laptop premium de nivel enterprise, compatibil 5G, conceput pentru a-ți accelera activitatea, în special atunci când lucrezi în deplasare, grație unei conexiuni de date ultrarapidă și propriei rețele personale securizată. Designul rabatabil la 360° elimină orice limitare a modului în care lucrezi, iar tu te poți bucura de un mediu de lucru captivant pentru toate nevoile tale de afaceri, datorită indicatorului luminos de stare a utilizatorului, ASUS Private View, ASUS ExpertWidget și securității de nivel enterprise.

ExpertBook B7 Flip este compatibil cu rețelele de date celulare 5G, , iar lățimea de bandă crescută înseamnă, de asemenea, că activitățile cu utilizare intensivă a datelor – cum ar fi teleconferințele – se pot bucura de o calitate mai bună, cu mai puține întreruperi. Prin conectarea la rețeaua 5G, este mai puțin necesar să folosești rețelele WiFi publice, sporind astfel securitatea în mișcare. În plus, ExpertBook B7 Flip include WiFi 6 îmbunătățit cu ASUS WiFi Master Premium pentru cele mai rapide și mai fiabile conexiuni WiFi.

RECOMANDARE: Urmărește prezentarea video ExpertBook B7 Flip

ASUS ExpertBook B9 B9400 – Preia controlul afacerii tale

ASUS ExpertBook B9

ASUS ExpertBook B9

Carcasa minimalistă, finisată cu mare precizie, împinge mai departe limitele conceptului de portabilitate, oferind și o rezistență de neegalat. Sistemul este special conceput pentru utilizare portabilă, oferind o autonomie extraordinară, de până la 24 de ore. Procesorul Intel Core vPro din generația a 11-a, anularea zgomotului de fundal asistată de AI, suportul RAID SSD dual, ASUS NumberPad 2.0 și senzorul de proximitate încorporat îți vor îmbunătăți considerabil viața profesională. Soluția de securitate de nivel corporatist asigură siguranța datelor tale, demonstrând de ce ExpertBook B9 reprezintă noul etalon al sistemelor portabile dedicate sectorului comercial.

ExpertBook B9 cântărește doar 880 g și marginile foarte subțiri ale carcasei permit utilizarea unui ecran de 14 inchi într-o carcasa de 13 inchi. ExpertBook B9 poate fi transportat cu ușurință într-o servietă, oferind un nivel sporit de productivitate, fie că te afli la birou sau în deplasare. ExpertBook B9 este, de asemenea, un laptop Intel Evo verificat, astfel că poți fi sigur de cele mai bune soluții în materie de performanță, eficiență și conectivitate.

VEZI OFERTA EXPERTBOOK B9 B9400

ASUS ExpertBook B1 B1400 și B1500 – ideale pentru startup-uri

ASUS ExpertBook B1

ASUS ExpertBook B1

ASUS ExpertBook B1 este croit pentru afaceri, fiind alegerea inteligenta pentru startup-uri ambițioase, organizații educaționale stabile și pentru firmele în dezvoltare de toate mărimile. Oferă performante considerabile, rezistență de grad militar și o posibilitate extinsă de personalizare pentru afacerea ta. ASUS ExpertBook B1 este dotat cu un procesor Intel Core de ultimă generație și cu grafică discretă NVIDIA GeForce, iar memoria care poate ajunge până la 48 GB îi permite lui B1 să facă față celei mai intense munci.

ASUS ExpertBook B1 folosește tehnologia exclusivă Intelligent Performance Boost, pentru a putea oferi cele mai bune performanțe de la un laptop, prin reglarea fină a sistemului termic. Algoritmii exclusivi ASUS se combină cu până la cinci senzori inteligenți, cu designul aerodinamic și cu sursa de alimentare de până la 90 de wați pentru a gestiona performantele CPU-ului. Asta permite comutarea facilă între modurile Performant, Echilibrat sau Silențios.

VEZI OFERTA ONLINE B1400 VEZI OFERTA ONLINE B1500