HomeProduseDesktopuriNoul sistem compact ASUS Mini PC PN64
ASUS Mini PC PN64

Noul sistem compact ASUS Mini PC PN64

ASUS a anunțat Mini PC PN64, un sistem desktop compact care oferă o combinație uimitoare de performanță și estetică, totul în interiorul unei carcase cu un design unic, cu nervuri și margini zimțate, care le conferă un aspect ușor de integrat în orice birou sau spațiu comercial.

Sistemul este un performer de excepție în segmentul PC-urilor cu volumul de 1 litru, având un aspect compact și un design al răcirii care asigură stabilitate pentru cele mai recente procesoare Intel.

Cu dimensiuni de doar 120 x 130 x 55,5 mm, acest nou Mini PC e capabilă să redea conținut video pe un număr de până la 4 ecrane în același timp și dispune de opțiuni de conectivitate I/O cuprinzătoare. În plus, încorporează facilitatea Two-Way AI Noise Cancelation care asigură comunicații vocale online cu o claritate de cristal între utilizator și interlocutorii săi.

Mini PC PN64 este echipat cu un procesor Intel Core™ de generația a 12-a care lucrează în tandem cu memorie RAM DDR5-4800. Sistemul suportă extensia imaginii pe maxim patru ecrane și include cinci porturi USB și unul configurabil, pentru a permite conectarea dispozitivelor de stocare sau a altor dispozitive pentru andocare. Oferind un grad sporit de flexibilitate, sistemul a fost proiectat pentru a permite acces facil la modulele de stocare și de memorie, pentru upgrade-uri rapide și comode.