HomeCum să...5 lucruri pe care le poți face în Armoury Crate pentru laptopul tău
Armoury Crate

5 lucruri pe care le poți face în Armoury Crate pentru laptopul tău

Utilitarul Armoury Crate este o resursă excelentă pentru orice utilizator al unui laptop ASUS, cu interfața sa intuitivă, care oferă multiple opțiuni de personalizare și de configurare a funcțiilor, atât pentru laptop, cât și pentru fiecare dispozitiv compatibil din arsenalul tău.  Dacă ești un utilizator nou al unui laptop sau desktop ROG sau TUF Gaming, Armory Crate este o aplicație preinstalată, pe care o vei găsi în meniul Start al Windows-ului. Odată ce ai localizat-o, hai să vedem câteva lucruri pe care le poți face cu ajutorul acestei aplicații, pe care probabil că vei ajunge să o consideri indispensabilă .

Controlează laptopul de pe telefon

În colțul din dreapta sus al tab-ului Home vei vedea o pictogramă a unui telefon mobil. Cu un clic aici, poți instala pe telefonul tău aplicația mobilă Armoury Crate, cu care poți ajusta performanțele laptopului în timp ce te joci, comutând între modurile Windows, Silent, Performance sau Turbo.  În „System Info” sunt afișate informații de sistem despre CPU, GPU, RAM și stocare, iar din „Device configuration” poți activa sau dezactiva ROG Key, tasta Win, Touch Pad și Panel Overdrive. Din „App configuration” poți modifica direct configurația aplicațiilor de genul Game Visual sau Sonic Studio 3.

Configurează perifericele compatibile

Armoury Crate

Armoury Crate

Dacă utilizezi periferice ROG sau TUF Gaming pe un computer sau laptop care nu este compatibil cu Armory Crate, poți instala în continuare Armory Crate și să o utilizezi pentru a configura perifericele. Opțiunile din tab-ul „Aura Sync” permit controlarea tuturor dispozitivelor compatibile Aura Sync conectate. Poți modifica efectele Aura Sync și poți modifica dispozitivele sincronizate prin tab-ul „Aura Sync”, dar și aplica efecte de iluminare avansate, pe care le poți crea cu Aura Creator. Opțiunile din tab-ul „Iluminare”, din tab-ul „Dispozitiv”, îți permit să controlezi în mod independent iluminarea fiecărui dispozitiv, atunci când dispozitivul nu este sincronizat folosind Aura Sync.

Administrează și monitorizează statisticile sistemului

Armoury Crate

Armoury Crate

Opțiunile din tab-ul „Device” vor afișa setări de configurare pentru toate produsele conectate care sunt acceptate de Armory Crate. De exemplu, poții modifica iluminarea dispozitivului (atunci când dispozitivul nu este sincronizat folosind Aura Sync) sau poți modifica setările de performanță, inclusiv viteza ventilatorului plăcii de bază, DPI-ul mouse-ului, reglarea AIO-cooler-ului, tasta macro sau setările afișajului. În „Resource Monitor” poți urmări în timp real diverși parametri, de la frecvența și temperatura CPU-ului și a GPU-ului, până la gradul de utilizare a memoriei și vitezele stocării.

Comută între diverse scenarii de utilizare

Armoury Crate

Armoury Crate

În Game Visual poți comuta între diverse presetări optimizate pentru diverse scenarii de utilizare, fie în cazul diverselor tipuri de jocuri, fie pentru redarea multimedia sau protecția ochilor. De asemenea, de aici poți controla foarte ușor, cu un slider, temperatura culorilor afișate.

 Ține legătura cu comunitatea

Armoury Crate

Armoury Crate

Armoury Crate oferă o interfață dedicată pentru înregistrarea produselor și știri care te ajută să menții legătura cu comunitatea ASUS. De aici poți ajunge rapid și pe forumurile dedicate Armoury Crate și AURA Creator, de unde te poți informa și poți apela la ajutorul comunității pentru a-ți rezolva o problemă sau pentru a afla trucuri și sfaturi pe care nu le știai.