HomeStiriASUS este una dintre cele mai admirate companii din lume, conform Fortune
Sediul ASUS din Taipei

ASUS este una dintre cele mai admirate companii din lume, conform Fortune

Compania ASUS a fost recunoscută de Fortune ca una dintre cele mai admirate companii din lume pentru a cincea oară, obținând o poziționare remarcabilă în categoria Calculatoare și recunoașterea pentru calitatea produselor și serviciilor, precum și pentru valoarea investiției pe termen lung.

ASUS a avut un început dinamic în 2020, odată cu anunțul unei noi game de produse la târgul anual Consumer Electronics Show și a câștigat 11 premii CES 2020 Awards pentru o gamă largă de produse, incluzând notebook-uri, monitoare, telefoane și accesorii pentru jocuri.

Poziționarea drept una dintre cele mai admirate companii din lume în topul Fortune continuă acest parcurs și evidențiază angajamentul ASUS de a oferi inovații incredibile, pentru a crea, pentru fiecare, cea mai inteligentă experiență, omniprezentă și plină de bucurii.

„Suntem onorați să primim această recunoaștere din partea Fortune încă odată în acest an,” a declarat directorul ASUS, Jonney Shih. ” Reputația pe care am obținut-o la nivel mondial reflectă și validează viziunea companiei noastre de a deveni cea mai admirată companie de top din tehnologie.”

Fortune a colaborat cu partenerul său Korn Ferry pentru a efectua acest sondaj anual. Dintr-o listă de aproximativ 1500 de candidați, au fost selectate cele mai mari 1000 de companii din S.U.A, în funcție de venituri, alături de companii externe din baza de date Fortune Global 500, cu venituri de 10 miliarde de dolari, sau mai mari. Au fost selectate companii cu cele mai mari venituri din fiecare industrie, totalizând 680 de entități din 30 de țări. Pentru a determina cele mai apreciate companii din 52 de industrii, Korn Ferry a solicitat directorilor și analiștilor să evalueze lista finală de 680 de companii, în propria activitate, pe nouă criterii, inclusiv valoarea investiției, calitatea managementului, produsele, responsabilitatea socială și capacitatea de a atrage talente.