HomeProduseLaptopuriLaptopul ZenBook 14 (UM431DA) cu procesor AMD Ryzen 5 este disponibil în România
ASUS ZenBook 14 UM431DA

Laptopul ZenBook 14 (UM431DA) cu procesor AMD Ryzen 5 este disponibil în România

ASUS ne propune un ultra-portabil cu procesor Ryzen 5, dedicat celor care apreciază avantajele configurațiilor AMD. Modelul ZenBook 14 UM431DA este dotat cu AMD Ryzen 5 3500U cu frecvență de până la 3.70 GHz, un SSD de 512 GB și 8 GB memorie RAM.

Stilul și inovația sunt celelalte caracteristici care definesc modelele ZenBook. Ecranul impresionant NanoEdge, cu margini ultra-subțiri, oferă o imagine mai captivantă ce vă lărgește orizontul și stimulează creativitatea. Raportul ecran/corp de 86% subțiază foarte mult marginea din plastic a capacului, având mai puține elemente care să vă distragă atenția, utilizatorul având libertatea de a se concentra asupra imaginii de pe ecran.

Balamaua exclusivă ErgoLift ridică tastatura la un unghi ideal care facilitează introducerea textului. ZenBook 14 UM431DA își păstrează faimoasa eleganță având un finisaj metalic de inspirație Zen pe capac și o nuanță sofisticată, precum Utopia Blue.

NumberPad rezolva problema absenței unei tastaturi numerice pe laptopurile compacte. La o simplă apăsare de buton, touchpad-ul se transformă într-o tastatură numerică tactilă pentru a introduce mai rapid date numerice. Interfața Wi-Fi de clasă Gigabit vă oferă viteze mari pentru descărcarea datelor printr-o conexiune fără fir și un acces la internet mai stabil ca niciodată.

ZenBook 14 respectă standardele militare foarte exigente MIL-STD 810G în ceea ce privește fiabilitatea și durabilitatea, fiind supus unui regim de testare deosebit de exigent ce include teste extinse de funcționare în condiții de mediu ostile, cum ar fi la valori extreme de altitudine, temperatura și umiditate.

Atuurile lui ZenBook 14 UM431DA

  • procesor AMD Ryzen 5 3500U
  • ecran IPS NanoEdge
  • stocare rapidă pe un SSD de 512GB
  • carcasă elegantă și rezistentă

Vezi oferta online pentru ZenBook 14 UM431DA