HomeStiriLansariLaptopul convertibil ASUS ZenBook Flip 13 UX363 este disponibil în România

Laptopul convertibil ASUS ZenBook Flip 13 UX363 este disponibil în România

Laptopul convertibil ASUS ZenBook Flip 13 UX363, echipat cu procesoare Intel Core din generația a 11-a, este disponibil pe piața locală în multiple configurații. Convertibil și compact, acesta oferă o paletă largă de porturi: o ieșire HDMI de dimensiuni mari, un port USB Type-A și 2 porturi USB-C Thunderbolt 4.

  • Performanță flexibilă, mobilitate fără efort: Laptopul cu o grosime de numai 13,9 mm cântărește doar 1,3 Kg și include un set cuprinzător de conectori de ultimă generație.
  • Înclinare cu stil: Balamaua 360° ErgoLift îi permite să fie folosit în diverse moduri, ca laptop, tabletă, stand sau cort, sau în orice altă poziție intermediară.
  • Autonomie extremă: O baterie de înaltă capacitate asigură o autonomie de până la 14 ore.
  • Putere fluidă și touchscreen precis: Procesor Intel Core din generația a 11-a și ecran touchscreen cu suport pentru ASUS Pen.
  • Disponibil în România: ASUS ZenBook Flip 13 UX363 este disponibil în magazinele specializate din țara noastră.

Configurațiile din piață cuprind procesor Intel Core i5-1135G7 sau Intel Core i7-1165G7, 8 sau 16 GB RAM, 512GB SSD M.2 PCIe, grafică Intel Iris Xe, ecran LED IPS Full HD cu acoperire 100% sRGB, Wi-Fi 6 și sistem de operare Windows 10.

Vezi oferta ASUS Vezi oferta eMAG

Performanță flexibilă, mobilitate fără efort

ZenBook Flip 13 UX363 măsoară numai 13,9 mm grosime și cântărește doar 1,3 Kg, fiind un model foarte compact. În ciuda formei fluide, cu amprentă redusă, laptopul integrează un set cuprinzător de conectori de ultimă generație. ZenBook Flip 13 UX363 le oferă utilizatorilor o ieșire HDMI de dimensiuni mari, un port USB Type-A, precum și 2 porturi USB-C Thunderbolt 4 pentru viteze de transfer de până la 40 Gbps. Totodată, laptopul dispune de cea mai rapidă interfață wireless, Wi-Fi 6, optimizată suplimentar cu ajutorul tehnologiei ASUS WiFi Master Premium, ce include ASUS WiFi Stabilizer și ASUS WiFi SmartConnect.

ASUS ZenBook Flip 13

ASUS ZenBook Flip 13

Înclinare cu stil

Balamaua rezistentă 360° ErgoLift îi permite laptopului să fie folosit în diverse moduri, ca laptop, tabletă, stand sau cort, sau orice altă poziție intermediară. Utilizatorul poate folosi notebook-ul într-un mod mai flexibil, mulându-se mai bine cerințelor sale. În momentul deschiderii, noua tastatură spațioasă, dispusă din margine în margine, se ridică ușor pentru a oferi mai mult confort în utilizare și pentru o răcire îmbunătățită. Pentru a asigura o fiabilitate maximă, balamaua ErgoLift a fost testată intens în privința durabilității.

Autonomie extremă

ZenBook Flip 13 integrează un acumulator de ultimă generație, a cărui funcționare este gestionată de un software avansat. Tehnologia de încărcare rapidă permite atingerea unei valori de 60% în doar 49 de minute, astfel încât utilizatorul va fi gata de lucru mai repede ca niciodată. Soluția de încărcare ASUS prin USB-C permite utilizarea unei game extinse de încărcătoare standard USB-C pentru depășirea oricărei situații ivite. ZenBook Flip 13 UX363 suportă încărcarea rapidă cu ajutorul adaptorului de 65W, disponibil în pachet. Bateria litiu-polimer, cu 4 celule, de 67Wh, oferă o autonomie de până la 14 ore, acoperind astfel întreaga zi de lucru.

Touchscreen precis

ZenBook Flip 13 UX363 dispune de un ecran touchscreen NanoEdge, cu diagonala de 13,3 inchi, complet compatibil cu stiloul electronic ASUS Pen. Acesta suportă 4096 de niveluri de presiune, asigurând precizia necesară pentru o senzație mai naturală în utilizare. Portabilul este echipat cu procesoare Intel Core din generația a 11-a, cu grafică Intel Iris Xe , până la 16GB memorie RAM și oferă SSD-uri PCIe 3.0 ce urcă în gamă până la capacitate de 1TB.

Urmărește un video trailer pentru ZenBook Flip UX363EA