HomeProduseLaptopuriLaptopul VivoBook 14 X403 vine însoțit de un rucsac
ASUS VivoBook 2020

Laptopul VivoBook 14 X403 vine însoțit de un rucsac

Laptopurile compacte și ușoare pot fi transportate oriunde ne dorim, grație avansului tehnologic și a sistemelor de răcire foarte bine proiectate. ASUS VivoBook 14 X403JA este însoțit acum de un cadou foarte practic – un rucsac de ASUS HB-01 pentru laptopuri cu dimensiuni maxime de 15,6 inchi, în valoare de 129 de lei. Avantajul unui rucsac ASUS este dat de optimizările pe care le oferă, cum ar fi compartimentele croite cu precizie, protejate cu burete rezistent și materialele impermeabile, care oferă protecție electronicelor sensibile atunci când sunt precipitații.

Vezi oferta online

Laptopul ASUS VivoBook 14 X403JA este echipat cu un procesor Intel Core i5-1035G1 din generația a zecea, ecran NanoEdge FullHD de 14 inchi, 8GB de memorie RAM și un SSD de 512GB.

VivoBook 14 oferă o autonomie superioară datorită bateriei de calitate foarte bună cu care este echipat. Tehnologia ASUS de încărcare a bateriei (ASUS Battery Health Charging) asigură o experiență de încărcare în condiții de siguranță superioare datorită măsurilor specifice ce reduc rata de expansiune a bateriei în timpul procesului de încărcare pentru a o menține în condiții optime.