HomeProduseLaptopuriLaptopurile lunii decembrie: ROG Strix SCAR G532, ZenBook 13 UX325 și ZenBook Flip S UX371
ZenBook Flip S UX371

Laptopurile lunii decembrie: ROG Strix SCAR G532, ZenBook 13 UX325 și ZenBook Flip S UX371

Laptopurile ASUS ale lunii decembrie ar trebui să fie alese dintre modelele cele mai reprezentative de pe piață, vândute într-un număr foarte mare, sau care au introdus tehnologii revoluționare, însă noi am ales trei modele care au încântat numeroși utilizatori și pe care le puteți recomanda oricui cu largă inimă.

Fiind vorba de decembrie, luna cu cele mai importante Sărbători cu cadouri, nu putem să începem fără un laptop de gaming:

ROG Strix SCAR G532

ROG Strix SCAR G532 este un laptop de gaming echipat cu toate tehnologiile necesare pentru a duce la bun sfârșit o misiune dificilă. Ecranul de 15, 6 inchi are o rată de refresh ce poate urca până la 300Hz/3ms și este alimentat de un accelerator video NVIDIA din seria GeForce RTX. Cele mai noi procesoare Intel din generația a zecea, ce pot urca în gamă până la Core i9, sunt alăturate unei memorii RAM de până la 16GB.

Laptopurile de gaming ROG Strix SCAR 15/17

Laptopurile de gaming ROG Strix SCAR 15/17

Inovațiile sistemului de răcire, cum ar fi pasta termică din metal lichid aplicată pe procesor, ridică ștacheta în ceea ce privește performanțele de top atinse. Soluția de conectarea la rețea ultra-rapidă Wi-Fi 6 și cele două unități SSD în configurație RAID 0 îți accelerează fluxul de lucru, în timp un al treilea conector pentru unități SSD ușurează semnificativ procesul de schimbare/îmbunătățire a componentelor.

Vezi oferta online

ASUS ZenBook 13 UX325

ZenBook 13 UX325 este un laptop subțire, ușor și compact, fiind un model reprezentativ al celei mai apreciate serii business de la ASUS. ZenBook 13 este companionul ideal pentru călătorii și cel mai subțire laptop de 13 inchi din lume, dotat cu un set complet de optiuni de conectivitate.

ZenBook 13/14 UX425 si UX325

ZenBook 13/14 UX425 si UX325

Fericiții posesori ai acestui model vor avea la dispoziție conectori precum HDMI și USB Tip-A în condițiile în care grosimea acestuia nu depășește 1,39 cm. ZenBook 13 UX325 este un laptop extrem de eficient, pregătit pentru călătoriile lungi. Autonomia sa poate să atingă chiar și 18 ore, iar atunci când va trebui să încarci bateria, funcția de încărcare rapidă poate urca la 60% nivel de încărcare, în numai 49 de minute.

Vezi oferta online

ASUS ZenBook Flip S UX371

ASUS ZenBook Flip S UX371 este unul dintre cele mai subțiri laptopuri convertibile din lume. Gradul ridicat de sofisticare este combinat cu fiabilitatea și versatilitatea ecranului ce poate fi rotit la 360°. ZenBook Flip S UX371 este echipat cu un panoul OLED 4K UHD cu rame NanoEdge, acoperind în proporție de 100% spațiul de culoare DCI-P3.

ZenBook Flip S UX371

ZenBook Flip S UX371

Noul laptop convertibil ASUS ZenBook Flip S UX371 are la bază un procesor Intel Core i7 din generația a 11-a, până la 16GB de memorie RAM și unități de stocare SSD cu o capacitate maximă de 1TB. Configurațiile sunt diferite de la versiune la versiune, existând alternative pentru fiecare utilizator. Porturile USB Thunderbolt 4 oferă viteze ridicate pentru transferul datelor, existând chiar și o ieșire HDMI, de dimensiuni mari, ce permite conectarea televizoarelor sau a proiectoarelor video.

Vezi oferta online